- Resmi Gönderi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Sabah erken saatte işim olmaz sa benden ufak bir değerlendirme gelecek
-
- Resmi Gönderi
Sabah erken saatte işim olmaz sa benden ufak bir değerlendirme gelecek
Sistem yok yatın aşşağı tarzında mı :D
-
Ecm aynı kalmış olsa gfs nin değişeceği ümidi olurdu içimde ama bu saatten sonra tek temennim daha doğulamaması
-
arkadaşlar akşamki güncellemeden sonra model takibi bıraktım radara geçtim fakat son bir umutla gece güncellemesine bakacağım. Umut fakirin ekmeğidir.
-
ICON gece güncellemesi yağışları dahada kısmış. Sabahtan beri kıstılar =D
-
ICON gece güncellemesi yağışları dahada kısmış. Sabahtan beri kıstılar =D
bundan sonra gfs ecm önemli değil yarın öğleden sonra 2 den itibaren radar takibi yapsanız yeter
-
Pazar gecesi avrupa yakası yağış az miktarda artış var. Azda olsa kıymetini bilelim
-
Pazar gecesi avrupa yakası yağış az miktarda artış var. Azda olsa kıymetini bilelim
ona şükür edelim bari de oda bozulmasın yarın
-
evet pazar günü öğlen ve akşamda küçük miktarda artış var. En azından dahada azaltmadı. Artık radara devam
-
evet pazar günü öğlen ve akşamda küçük miktarda artış var. En azından dahada azaltmadı. Artık radara devam
pazarteside yağış arttı. Genel olarak biraz batılama var.
-
pazarteside yağış arttı. Genel olarak biraz batılama var.
güney kesim hala sıkıntıda bence ama kuzey kesim cok cok sanslı
-
güney kesim hala sıkıntıda bence ama kuzey kesim cok cok sanslı
evet fazla değişen bişey yok aslında. Hava olayı bu belki daha fazla yağış göreceğiz. Dekler bize yardım eder umarım.
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şöyle kar göreyim lapa lapa olsa yeter bana örtü de olmasına gerek yok
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. Şöyle kar göremeyim lapa lapa olsa yeter bana örtü de olmasına gerek yok
hocam rakımın sıkıntı ve güneydesin örtü zor gibi zaten kısmet insallah gönül ister 50 cm
-