Sağlam bir yağış ve kütle yakalarsanız örtü oluşabilir hocam. Artık söz bizden çıktı radar takibine kaldı.
bu sistem beklediğinizden güçsüzmü geldi hocam ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSağlam bir yağış ve kütle yakalarsanız örtü oluşabilir hocam. Artık söz bizden çıktı radar takibine kaldı.
Bu sistem 2 gün önce gözüktüğü gibi gelse Anadolu yakası'nda bazı yüksek noktalarda diz boyu kar olurdu. Maalesef bozdu.
hep ayni senaryo geli gelir tam soguk gelir yagis gider marmara sansli olur son gun doner bir dogulama hop bati karadeniz hic ortada olmayan karadeniz bir dogulama ile alir basini gider bizde gece hatiri sayilir eksili gecelerde yildiz sayar oralari izleriz 10 sistemde 1 bize 9 batikaradenize dun kocaeli ,sakarya,anadolu yakasi yagista gomen model bir anda ters donuyor.pazartesiden carsambaya mükemmel soguk yagis yok.
cevap veren tüm hocalarıma çok teşekkür ederim
açıp açıp izliyorum valla. özleyenler için
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
İKİNCİ video da muazzam yağmış masallah.
İKİNCİ video da muazzam yağmış masallah.
Hocam keşke daha iyisi gelse. Çok özledik ben uyumam. 2 3 gece daha uyumam
CAN hocam bu kar haritasındaki verilere dekler ekleniyormu yoksa eklenmiyormu
Kaçıncı soruşunuz kaçıncı cevaplayış bende bilmiyorum ama olsun bilmemek cahillik değil, alabildiği kadar alıyor.
15dk olmuş yanıt yok ondan cevapladım kusura bakma.
Evet ekleniyor, ne kadar algılayabiliyorsa o kadar.
Yine de modeller DEK yağışlarını asla tam olarak bilemezler.
Evet ekleniyor, ne kadar algılayabiliyorsa o kadar.
Yine de modeller DEK yağışlarını asla tam olarak bilemezler.
anladım teşekkür ederim rahatsız ettim
Kaçıncı soruşunuz kaçıncı cevaplayış bende bilmiyorum ama olsun bilmemek cahillik değil, alabildiği kadar alıyor.
15dk olmuş yanıt yok ondan cevapladım kusura bakma.
daha önce hiç sormadım böle bi soru başka arkadaş sorduysa bilmiyorum ilk defa sordum
daha önce hiç sormadım böle bi soru başka arkadaş sorduysa bilmiyorum ilk defa sordum
2 günde bir mutlaka sorulur hocam bu soru :D Ondan öyle demiş Emre sanırım.
2 günde bir mutlaka sorulur hocam bu soru :D Ondan öyle demiş Emre sanırım.
anladım sıkıntı yok :D olur öle
Artık bir önemi yok ama merak edene, GFS geceye göre 2 cm daha çok kar vermiş İstanbula =D
Artık bir önemi yok ama merak edene, GFS geceye göre 2 cm daha çok kar vermiş İstanbula =D
o da bişidir :-D