3.0 ...
İnşallah düşer diyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur3.0 ...
İnşallah düşer diyelim
Şile 0.6 derece hafif kar yağışlı
Rüzgar artık yavaş yavaş karayele dönücek
0.1 cm lik ortu bile yetti. Parkta oynadik cok guzel.
Gerçekten şaşkınım, sahile yürümem 1 dakikamı almaz, o kadar yakınım ve lapa lapa kar yağıyor. 0,8 şuan
Sultangazi 1 derece, yağış azaldı. Ayrıca sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen araç fazlalığı var örtü cıvık bir hale geldi
Bizim buralar hafif kar yağışlı yağışın şiddeti çok düştü
Saatler gece 11-12 sularında İstanbul un her noktasında yerde kar örtüsü olacaktır...
Saatler gece 11-12 sularında İstanbul un her noktasında yerde kar örtüsü olacaktır...
Konumumda bu gidişle zor duruyo yağmur hafifledi ama sıcaklık artmaya devam ediyor
Konumumda bu gidişle zor duruyo yağmur hafifledi ama sıcaklık artmaya devam ediyor
İçin rahat olsun kardeşim ilerleyen saatlerde kopacaksınız Ama o zaman da yaz kopuyoruz diye...
İçin rahat olsun kardeşim ilerleyen saatlerde kopacaksınız Ama o zaman da yaz kopuyoruz diye...
İnşaallah kardeşim akşam 5 6 gibi çok güzel kar vardı arablar çimler beyazlamıştı kar beklenen saatlerde bir anda yağmura çevirdi =D
Keşke Sarıyer'in yerinde olsaydım demiştim kar tahminlerini görünce :D
Bu rüzgar bizi bitirdi arkadaş....
Keşke Sarıyer'in yerinde olsaydım demiştim kar tahminlerini görünce :D
İyi demişsin aslında. Daha oraya dek ler çökmeye başladığı zaman göreceğiz. Sarıyer dek konusunda hep İstanbul' un önde gelen ilçelerinden biri olmuştur.
Üsküdar çamlıcaya yakın konumdayım.. 15 dakika önce saf kar yağıyodu şimdi sulu kara çevirdi sıcaklık tekrar düşer mi acaba ..