bende atışalanı civarındayım hocam yağmurdan göz gözü görmüyor :D
Atışalanı ama rakım farkı vardır hocam emlak konuttayım semte ilk bizden geliyor sistem size gelene kadar eriyordur :)) ama sizde buradaysanız tekrar camdan kontrol edeyim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbende atışalanı civarındayım hocam yağmurdan göz gözü görmüyor :D
Atışalanı ama rakım farkı vardır hocam emlak konuttayım semte ilk bizden geliyor sistem size gelene kadar eriyordur :)) ama sizde buradaysanız tekrar camdan kontrol edeyim
Şu Atışalanı Emlak konutlarındamısınız sarı uzun binalar karşısında aşiyan park var
Oraların rakımı yüksek birde fena rüzgar oluyor tam rüzgarlık bir yer
lapa lapa:kardan adam:
Lapa lapa yağmur var burada
rüzgar dönemeye başladı 22.30 gibi bayram yerine döner buralar ??
Not alıyorum
konumum mgm verilerine göre kuzeyden(yıldız) 32 km/s
hocam karayel girince yağışın aktif kısmını kaçırmış olmuyoryuz dimi. karayel geç girecekmis gibi duruyor.
Kardeşim şartlar oluştuğunda kar yoğunlaşacaktır. yarın öğlen saat:!5.00 a kadar yoğun şekilde devam etmesi beklenmektedir. Takdir Allahın.
Şu Atışalanı Emlak konutlarındamısınız sarı uzun binalar karşısında aşiyan park var
Not alıyorum
22.45 olarak al =D
Oraları biliyorum ondan dolayı söyledim :D
22.45 olarak al =D
Tamam daha arttırmak yok ama :'D
Tamam daha arttırmak yok ama :'D
22.30 olarak al :D
22.30 olarak al :D
Bakalım kim tutturacak
22.37.50 de anlaşalım hocam