Rüzgar konumumda yıldızdan poyraza döndü
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
neden konumum da arabaların üstü kar yerine buz? yağmur yağıyor şuan fakat yağmadan önce de buzdu. sıcaklık da gayet uygun, 0derece
-
Yarın asıl bomba patlıyor 2015 dek yağışını bilen beğensin
Bu sistemde ki dekler 2015 in yanından bile geçemez. 2015 başka olay.
-
Yarın asıl bomba patlıyor 2015 dek yağışını bilen beğensin
Hocam profil bilgilerini düzenlerseniz memnun oluruz. Yaş, Cinsiyet, konum.
-
- Resmi Gönderi
neden konumum da arabaların üstü kar yerine buz? yağmur yağıyor şuan fakat yağmadan önce de buzdu. sıcaklık da gayet uygun, 0derece
donma noktası farklı bir durumdur 0 derecede aracın dünden kalan buzu bir şekilde korunur. Ama karın 0 derece yağmaması veya kky olarak yere düşmesi tamamen dewpoint değeri ve rüzgarın durumuna bağlı.
-
01:00 da soğuklar giriş yapar heralde
-
şu saate kadar yağmadı daha da yağmaz haydi iyi geceler yarışmacı arkadaşlara başarılar ben elendim
-
şu saate kadar yağmadı daha da yağmaz haydi iyi geceler yarışmacı arkadaşlara başarılar ben elendim
sabah fotoğraf atarsın iyi geceler
-
Ne yalan söyliyim benimde umudum kalmamaya başladı
-
çok yoruldum hocam takip etmekten artık gözlerim yoruldu valla yagmiyor bi de ya
-
Buna inancaım tam ama gece başladığını göremicem galiba
-
çok yoruldum hocam takip etmekten artık gözlerim yoruldu valla yagmiyor bi de ya
hocam haklısınız, bende 3 gündür sabahın 7sinde yatıyorum modelleri inceleyip radara bakıyorum. atmosfer sabır ve şans işidir
-
İyi akşamlar herkese iyi forumlar . Bakırköy olarak bişey alır mıyız ? Alırsak ne ve ne zaman alırız acaba ?
-
sıcaklık gene sabitlendi sabır sabır sabır sabır sabır sabır
-
- Resmi Gönderi
Totem yapınız. Ben ne zaman uyuyup kalkacağım her yer beyaz olmuş dediysem öyle oldu. Büyük ihtimal karın en yoğun hali gece yarısı oluşacak. Dekler de devreye girince adam akıllı bir örtü oluşturur inşallah.
-