- Resmi Gönderi
Sinan sizde esenlerde yaşıyordunuz sanırım. ne olcak bu hal başkan ya
20 dakika ya başlarız
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan sizde esenlerde yaşıyordunuz sanırım. ne olcak bu hal başkan ya
20 dakika ya başlarız
peki 850 hpa da soğuk havanın girdikten sonra sizde yağış olmama olasılığı nedir?
Şile 3 derece yağmurlu tutan karda eridi beee
Gebze bembeyaz
hocam elinizden geldiğince fotoğraf atabilir misiniz
Başkan Kartal'da hafif yağmur yağıyor ne zaman döner saf kar yağışına ?❄
Şile 3 derece yağmurlu tutan karda eridi beee
hocam konumunuz DEKler için harika yer. Sabaha güzel bir örtüye merhaba deme olasılığınız yüksek
hocam konumunuz DEKler için harika yer. Sabaha güzel bir örtüye merhaba deme olasılığınız yüksek
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim hocam sağolun.
adam akıllı 500 hPa sıcaklıklar gelmemiş. Yeni yeni geliyor artık. Sıcaklıklar düşmeye başladı.
20 dakika ya başlarız
Bana radar hafiften güneylerden kütleler azalıyor gibi geldi inşallah yanlış görüyorumdur ama
sıcaklık 1.4 derece rüzgar yıldız poyraz arası gidip geliyor
anlık sıcaklık 0.5 kar yağsın be artık özledim
Bana radar hafiften güneylerden kütleler azalıyor gibi geldi inşallah yanlış görüyorumdur ama
Onlar gider kuzey den gelenler bizim için önemli artık
ataşehir de sıcalık 0 derece de takıldı 1 saattir böyle :D
Onlar gider kuzey den gelenler bizim için önemli artık
Yani dek mi hocam ?
Sistemin kapasitesinden de birdaha bahsetmek gerek bu arada. Daha önceden hazırladığım kar haritasına göre Çim-Araba-Çatılarda kar tutar dediğim ilçelerde bu olay çoğunlukla yaşandı. İlerleyen süreçte yağışlar radarda da görüldüğü üzere çoğunlukla kuzey ilçeleri ve Anadolu yakasını etkileyecek. Yani Boğaz hattından (Halici sınır çizgisi olarak düşünün) uzaktaysanız yavaştan bu sistemdeki hakkınızı doldurdunuz demektir. Çok fazla bir şey beklemeyin bundan sonra. Haritada Lacivert işaretli ilçeler ise beklemeye devam edebilir. Şile zaten en şanslı ilçelerden orası ayrı