CAN küçük kardeşime sabah kalktığında beyaz örtüyü göreceğini söyleyip yatırmıştım..
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
kalbimiz kırıldı
-
Şile beklesin mi sabaha kadar =D
hocam rüzgarın karayele dönmesi ve sıcaklığın düşmesiyle birlikte (ortalama 02.30-04.00) güzel dekler alacaksınız (kendi tahminim)
-
hani örtü olacaktı hani sahiller 5cm idi. Pazar olmadan yalan oldu sistem. Boşuna takip yaptık demek. Tansiyonum düşüyor =D
-
batılamadıki şu sistemm batılasa şuan bursa sakarya kopyala yapıştır istanbul olurdu
-
konumumda minik minik kar atıyo hepsi hikaye oldu desenize :D
-
- Resmi Gönderi
Şile beklesin mi sabaha kadar =D
Devamke?
-
- Resmi Gönderi
Devamke?
Ben yatıyom :D
-
Devamke?
Beklemedeyiz o zaman hocaamm=D
-
konumumda 1 saat yağmur sandığım yağışın tipili kar olduğunu öğrendim yani anlayacağınız ben tipili karın nasıl birşey oldupunu unutmuşum
-
- Resmi Gönderi
konumumda 1 saat yağmur sandığım yağışın tipili kar olduğunu öğrendim yani anlayacağınız ben tipili karın nasıl birşey oldupunu unutmuşum
Kanka benim burda kar yağıyor senin ordada yağması lazım
-
hani örtü olacaktı hani sahiller 5cm idi. Pazar olmadan yalan oldu sistem. Boşuna takip yaptık demek. Tansiyonum düşüyor =D
yarın saglam dek alamazsak 23-24 şubat 2019 sistemi bundan daha iyi olacak heralde:D
-
- Resmi Gönderi
Mağlum kuruma bir sürü şikayet vardır
-
Benim konumumda yoğun tipi var rakımdan olsa gerek 1.8 derece hava
-
aa burda da kar yağıyormuş, camdan bakmıyordum yarım saattir. ama herhangi bir birikim yok arabaların üstü bile
-