Buzlanmayı Yüksekler düşünsün, kıyılarda sadece yerler nemli, arabalarda ve çatılarda hiçbir şey yok. Anadolu sahil şeridi olarak çok büyük talihsizlik gerçekten
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Bu saatten sonra ne alırsak kâr güzel bir görsel oluştu konumum adına ilerleyen günlerde daha iyisi olsun inşallah.
-
Arkadaşlar birde iyi yanına bakın en azından havada da olsa araba üstündede olsa kar gördük onu göremeyenler de var belki 5 10 sene sonrası hiç kar göremeyeceğiz
-
Arkadaşlar birde iyi yanına bakın en azından havada da olsa araba üstündede olsa kar gördük onu göremeyenler de var belki 5 10 sene sonrası hiç kar göremeyeceğiz
iyi yanından bakalım kardeşim de, mgm ve site olarak kıyılara bile 5-10cm ince örtü bekliyoduk arabalar tuttu, ondan böyle diyolar
-
iyi yanından bakalım kardeşim de, mgm ve site olarak kıyılara bile 5-10cm ince örtü bekliyoduk arabalar tuttu, ondan böyle diyolar
Global CAN System tahmini doğru çıktı ona inandım ben tuttu
-
Avrupa yakasının dekleri geliyor hadi yeşil kütle inanıyoruz sana
-
-
avrupadan anadoluya doğru mu gider ki bu kütleler
-
avrupadan anadoluya doğru mu gider ki bu kütleler
Evet hocam da temennimiz biraz bizde dursun :D siz çok iyi aldınız Avrupa yakasındaki kar miktarını görseniz sizde bunu dersiniz eminim
-
-14 ler devreye giriyor hadi asıl show şimdi başlasın
-
Kar'ın tutmadığı çatılar şuan full buz tabakasıyla kaplı
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. İstanbul gözler 1-2 saate radar da olsun.
-
Bize geleceğini hiç düşünmüyorum artık sistemden ümidimi kestim
-
Bize geleceğini hiç düşünmüyorum artık sistemden ümidimi kestim
Keşke bize gelse şuan hiç kar yok neredeyse
-
dün de ümidi kesin dediniz uyuttunuz beni sabah 15cm karla uyandım
-