İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Yahu abicim İstanbul sadece Anadolu yakasının senin oturduğun kısmı değil. Bunun Silivri'nin kuzeyi var Çatalcası var Arnavutköyü var. Şans ne zaman başlarsa o zamanı veriyoruz işte :) Sürprizlere açık.

Can abi rüzgarlar beklenenden hızlı dönüyor sanki Arnavutköy Eyüp dönmüş karayele ne dersin

• O yüzden sabah saatlerinden itibaren sürprizlere açık derim. Ne kadar çok saat geçerse yani akşama doğru şans o kadar artıyor kar görmek için.

Ben şahsen konumuma kısa sürede olsa bi örtü bekliyorum hayırlısı bakalım

• Yahu abicim İstanbul sadece Anadolu yakasının senin oturduğun kısmı değil. Bunun Silivri'nin kuzeyi var Çatalcası var Arnavutköyü var. Şans ne zaman başlarsa o zamanı veriyoruz işte :) Sürprizlere açık.

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Anlık rüzgar durumu

gece 03:00 verileri 850 hpa daha soguma yok.

Yarın 15:00 civarı 850 hpa degerleri. Yani soguk olayı daha yeni giriş yapıyor.

Yarın akşam 18.00 saatleri işte İstanbul için kar vakti ve zamanı. Ama malum yağışların çoğunlugu erken gittiği için gelişen yada gelecek son yağışları yakalama şansımız var bu da 18:00-22:00 arası İstanbul iline özel bir kar serüveni olacak.

• Yanılmıyorsam şu an Edirne için de 850hpa soğukları girmedi daha ama kar yağışı başladı

• Yanılmıyorsam şu an Edirne için de 850hpa soğukları girmedi daha ama kar yağışı başladı

Edirne ve trakya sınırı için soguk girişi var o yüzden şuan yüksek kesimlerde kar başladı. Saat 23:00 civarı giriş yaptı

• The content cannot be displayed because it is no longer available.

Edirne ve trakya sınırı için soguk girişi var o yüzden şuan yüksek kesimlerde kar başladı. Saat 23:00 civarı giriş yaptı

Uzunköprü Edirne'nin iç kesiminde kalıyor rakımını bilmiyorum ama mobeselerden gördüğüm kadarıyla orda da başlamış

• Tekrar dönme durumu yok siklon geçerken yavaşlar ve rüzgar yönü belli belirsiz olur ama bundan sonra bidaha lodos yok halihazırda dönen yerlerde.

Adeta bi çizgi çekilmiş gibi hocam kuzey ilçeler karayel güney ilçeler lodos ben ortada kalıyorum rüzgar hızı 0 km gösteriyor :D