- Resmi Gönderi
bitti sistem
Neye göre
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbitti sistem
Neye göre
yağış başladı şuanda kky yağış en ufak kuvvetlendiğinde kar taneleri çok netleşiyor
bitti sistem
sistemcikdi heralde bu sistem :'D
yarım saat önce Gebze-sanayi.
Neye göre
saat 19 oldu hocam su saate kadar bi damla bile kar düşmedi ne nedeni ya 16 da baslayacak diyorlardı giderek erteleniyor bu şekilde yağmayacak hiç
saat 19 oldu hocam su saate kadar bi damla bile kar düşmedi ne nedeni ya 16 da baslayacak diyorlardı giderek erteleniyor bu şekilde yağmayacak hiç
Geliyor hocam radar takibi yapmıyor musunuz. Şuan Marmara denizine girmek üzere.
Üstelik İstanbul için önemli bir yağış rotası değişikliği var. Dogrudan İstanbul kapsayacak şeklide geliyor.
Radar takibi için.
ben yağışın ilerleyiş şeklini çok beğendim
Geliyor hocam radar takibi yapmıyor musunuz. Şuan Marmara denizine girmek üzere.
Üstelik İstanbul için önemli bir yağış rotası değişikliği var. Dogrudan İstanbul kapsayacak şeklide geliyor.
keşke daha erken gelseydi daha yararlanabilirdik simdi örtü olmayacak bile
ben yağışın ilerleyiş şeklini çok beğendim
Aynen normalde güneyli sıyırıp gececekti daha batılı hal aldı.
keşke daha erken gelseydi daha yararlanabilirdik simdi örtü olmayacak bile
Nasiii yani. reis keşke az daha geç gelse tam 850 hpa - 8 ile çakışsa o zaman ortada hiç bir sıcaklık sıkıntısı olmazdı.
Erken gelse direk şak şak yagmur alırız
Nasiii yani. reis keşke az daha geç gelse tam 850 hpa - 8 ile çakışsa o zaman ortada hiç bir sıcaklık sıkıntısı olmazdı.
Erken gelse direk şak şak yagmur alırız
Hocam kütle Marmara denizine girdi daha güçlenme ihtimali var mı deniz desteği olur mu
Hocam kütle Marmara denizine girdi daha güçlenme ihtimali var mı deniz desteği olur mu
Olabilir. Marmara sıcak