Dün batılı diye şikayetçiydik unutmayın ben bu kadar doğulu olacağını düşünmüyorum
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
-
İstanbul a doğulu batılı her türlü soğuk girişi var ama yağış yok
-
İzobarlar düzgün hale gelir mi ki ?
-
- Resmi Gönderi
İzobarlar düzgün hale gelir mi ki ?
Çok değişir
-
Abi akşam ecm bende inşallah kimseye vermeyin CAN
-
- Resmi Gönderi
Abi akşam ecm bende inşallah kimseye vermeyin CAN
Burada olursan paylaşırsın zaten
-
Bazı arkadaşlarımız soğuğu beğenmemiş galiba :D:D
-
O soğuk hayli hayli yeter bize -8 girse bile cephe arkasında -20 ler varsa rüzgarın yönüne bağlı olarak kar gelir
Önemli olan yağış o da çok değişken soğukta sıkıntı yokEcmwf yi beğenmeyenler galiba İstanbul yerine İzmirde oturuyor :'D
-
O soğuk hayli hayli yeter bize -8 girse bile cephe arkasında -20 ler varsa rüzgarın yönüne bağlı olarak kar gelir
Önemli olan yağış o da çok değişken soğukta sıkıntı yokEcmwf yi beğenmeyenler galiba İstanbul yerine İzmirde oturuyor :'D
-20 de gelse yağış yoksa yağış olmaz 2015'de olduğu gibi izborlar bu şekilde olursa hiç bi yağış alamaz istanbul adına söylüyorum
-
istanbulda cumartesi gecesi yağışlar kar a dönebilir yani
-
-20 de gelse yağış yoksa yağış olmaz 2015'de olduğu gibi izborlar bu şekilde olursa hiç bi yağış alamaz istanbul adına söylüyorum
Soğuk ve siklon iki farklı şeylerdir
-20 gelirse ve izobarlar İstanbul'un istediği konumda olursa İstanbul kar alırÖrneğin dün gece Gem'de -20 girdi
Ama izobarların konumu tam bizim istediğimiz olduğu için İstanbul kar aldı -
Doğulu olsa yağış yok batılı olsa atlantik karışıyor bune ya :D
-
Bu soğukları sevmeyen kardeşimize de şunu atıp kaçıyorum o arkadaşımız bu sistemde yağmur aldığımızı zanneder kesin
-
Bu soğukları sevmeyen kardeşimize de şunu atıp kaçıyorum o arkadaşımız bu sistemde yağmur aldığımızı zanneder kesin
şöyle bir fark var bu sistemde biz karayel aldık şuandaki sistem poyrazla geliyor
-