2017 yi geçer mi bu sistem
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
2017 yi geçer mi bu sistem
Hayır şu an ki verilere göre
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ecmwf akşam güncellemesine göre en şiddetli yağış Pazartesi sabah saatlerinde gününü değiştirsede yağışın şiddeti genellikle mutabık
-
Hayır şu an ki verilere göre
peki ocak sistemini geçer mi ?
-
- Resmi Gönderi
peki ocak sistemini geçer mi ?
Fark atar
-
cuma ve cumartesi soğuk sıkıntısı da yok galiba,anadolu yakası için Ömer
Cuma var Cumartesi yok
-
Cuma var Cumartesi yok
Ama değişir tabii güncellemeye göre konuşuyorum
-
Ama değişir tabii güncellemeye göre konuşuyorum
Tabii,bende güncellemeye göre sorarım hep zaten
-
2017 ocak sisteminin 6-7 ocak kısmının yarısı gibi duruyor ama yer sıcaklıkları neden yüksek yani 1 derecede nasıl örtü oluşturuyor
-
- Resmi Gönderi
bas bas bağırıyorum sistem gelirse eğer sıcaklık sıkıntısı olmayacak.
-
2017 ocak sisteminin 6-7 ocak kısmının yarısı gibi duruyor ama yer sıcaklıkları neden yüksek yani 1 derecede nasıl örtü oluşturuyor
Onda sıkıntı yok dert etme sen yağış önemli bizim için
Sibirya kökenli sistem ve cephe arkası -20 ile destekleniyor sıcaklık ilk saatlerde sıkıntı olur ondan sonra full radar takibi -
Son güncellemeye kadar Cumartesi'den sonra kar için bir sıkıntı yok soğuk iyi kar da tutar
-
Oluşuyormuş demek ki
-
Arkadaşlar ne güncellemeydi be.. Oturup ağlayasım var
-
bilen biri lütfen cevaplasın sıcaklıklar pazartesi öğlen 0'ın altına düşüyor yağış anında hep 1-2 derece bandında nasıl uygun oluyor anlamadım
-