The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok ufak bir azalma oldu KAR HARİTASINDA
Bu haritayı hep takip ettim en az 15-20 cm daha koymak lazım bunların üstüne fazlası geldi herzaman
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok ufak bir azalma oldu KAR HARİTASINDA
Bu haritayı hep takip ettim en az 15-20 cm daha koymak lazım bunların üstüne fazlası geldi herzaman
Azalma nasıl oldu bu çıktı istanbul için daha iyi değil mi izobar yönü ve sıklığı açısından ?
Bu çıktıya göre mgm ne yapar sizce yoğun kar gelir mi?
Belki
Bu kadar iyi izobarlara bu yağış olmaz diye tahmin ediyorum
Bu kadar iyi izobarlara bu yağış olmaz diye tahmin ediyorum
katılıyorum
Kar haritası izobarların iyiliğine göre az yağış vermiş. yağar bu izobarlarla.
CAN abi endeksleri ne zaman paylaşacaksın.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok ufak bir azalma oldu KAR HARİTASINDA
Yağan kar haritası aynı ama bunu dikkate almamak lazım
CAN abi endeksleri ne zaman paylaşacaksın.
Çıkınca
Yağan kar haritası aynı ama bunu dikkate almamak lazım
snowfall aynı ama snowdepth azaldıysa bu sıcaklık sorunu demektir umarım pazar günü için öyle bir sıkıntı yaşamayız
Hazır mısınız yoğun kar ikonlarına (dün pazar pazartesi için 2 5 kg yağış veriyodu)
snowfall aynı ama snowdepth azaldıysa bu sıcaklık sorunu demektir umarım pazar günü için öyle bir sıkıntı yaşamayız
%1 bile değil sıcaklık sorunu yaşama ihtimalimiz. Rahat olun lütfen ??️
Bugün akşam ya da yarın Sabah belli olacak her şey inşallah
CAN abi kaçta güncelleniyor ki endeksler.