Yine yerde örtü göremiyicegim konumum adına yada cıvık bir örtü
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Ya ne istiyonuz 30 cm yeter işte Allah bereket versin
-
Emin misin sogukluk yok gfs samsuna 72 cm verdi sogukluk olmadigi icin uzman örtü olmaz dedi 72 nerde 0 nerde berbat ötesi bi guncelleme
-
Emin misin sogukluk yok gfs samsuna 72 cm verdi sogukluk olmadigi icin uzman örtü olmaz dedi 72 nerde 0 nerde berbat ötesi bi guncelleme
Ben Anadolu yakası doğusu için yine 30 cm en az iyi kendi adıma dedim
-
burası istanbul sayfası
-
Gidiyorum ben biraz gece güncellemesinde gfs nin istikrar vermesini beklememizden başka çaremiz kalmadı
-
Sabah -10-11 e üzülürken şimdi -8-9 girmiş yarın -6-7 girer heralde daha geçen -16-18 derken nereye geldik gfs'e de güvenmeyin ecmnin yoluna girer valla şu sistemi de kaçırıyorsak biz daha da kar alamayız İstanbul Anadolu yakası güney sahiller olarak
-
konumum için 5cm yağarsa iyi
-
ECM gfs gibi Girit siklonunu gördü. Doğulasın herşey çözülür. 1 güncellemeye takılı kalmaya gerek yok. Büyük potansiyel var.
-
Ama senaryo gerçekçi gelmedi bana değişecektir. Sıcak senaryo çıktısı olabilir.
-
CAN Hocam ECM sence sabaha düzelirmi yoksa böyle devam ederse bence sıkıntı yaratır Hocam. Öyle değilmi. Son dakika yine yedik golü ya bu kadar sevinirsem olucağı bu işte.
-
Kendi konumun adına konuş Avrupa yakası için iyi bir güncelleme değil burası İstanbul konusu Anadolu Yakası konusu değil
-
CAN Hocam ECM sence sabaha düzelirmi yoksa böyle devam ederse bence sıkıntı yaratır Hocam. Öyle değilmi. Son dakika yine yedik golü ya bu kadar sevinirsem olucağı bu işte.
Senin için sorun yok güzel kardeşim
-
istanbulun havasına hiç güven olmayacağını bir kez daha görmüş olduk
-
Yine başladı bu adam ya
-