paralel ana çıktıyla uyumlu soğuk geç giriyor
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
paralel ana çıktıyla uyumlu soğuk geç giriyor
GFS oynaktır Hocam. Ne olacağı belli olmaz.
-
GFS oynaktır Hocam. Ne olacağı belli olmaz.
ah bir güldürse yüzümüzü ecmwf
-
Yarın güzel kar olabilir karayelle
-
Ömer kardeşim yağışlar kısılmış sanki dime. GFS de.
-
Ömer kardeşim yağışlar kısılmış sanki dime. GFS de.
Yağış değişken olabilir önemli olan soğuklar
-
Sıcaklıklar çok kötü hiç beğenmedim sahillerde özellikle kalitesiz kar,sulu sepken yapar bu soğuklar maalesef
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 2 derece çok yüksek bir sıcaklık hoş görüntüler değil
-
Evet İstanbul'da yağışlar soğuklar azalmış ama yinede idare eder. Kar haritası demek tam doğru cm değil. Ben yinede beklenenden fazla örtü bekliyorum.
-
Direk olarak ana çıktının 2m sıcaklıklarına bakarsak hem kendimizi hem diğer arkadaşları yanıltırız çünkü şu anda ana model olarak böyle gelicek deseler bile geçen sistemden yağışın veya soğuğun dedikleri saatlerde giremediğini gördük bundan dolayı tek çıktıdan 2m sıcaklıklarını yorumlayıp sağlıklı bilgi alamayız neyse o anda görüyoruz sistemi
-
Sıcaklıklar çok kötü hiç beğenmedim sahillerde özellikle kalitesiz kar,sulu sepken yapar bu soğuklar maalesef
K.cekmece icinde mi boyle ? 67 rakimda mesela
-
Direk olarak ana çıktının 2m sıcaklıklarına bakarsak hem kendimizi hem diğer arkadaşları yanıltırız çünkü şu anda ana model olarak böyle gelicek deseler bile geçen sistemden yağışın veya soğuğun dedikleri saatlerde giremediğini gördük bundan dolayı tek çıktıdan 2m sıcaklıklarını yorumlayıp sağlıklı bilgi alamayız neyse o anda görüyoruz sistemi
Hocam ben şimdiden söyleyeyim de suçlu olmayayım bunları söylemezsem kendimi kandırmış olurum sistem anında kimse neler olacağını bilemez sistem yaşanırken sıcaklıklar yetmeyebilir anlamında dedim
-
K.cekmece icinde mi boyle ? 67 rakimda mesela
Sahil kesimdeyseniz böyle maalesef tabii değişimler olabilir takip edelim
-
Sahil kesimdeyseniz böyle maalesef tabii değişimler olabilir takip edelim
Cennetteyim diyim sana ?
-
Cennetteyim diyim sana ?
Tek emoji yeter anlatmaya
-