sabah 6.30 7 ye kurun alarmı karın keyfini çıkarın
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yağışın az oldugu yerde hele ki rakım düşük ise yagmur yada kky sulu kar yapabilir. Sonradan burda yagmur var burda su var demeyiniz. önceden bilgilendirme yapayım. Ne kadar yogun olursa o kadar yogun kar yagar lapa lapa
-
Yine bir hatırlatma şuan nem oranı soguk girişi olmadan önce %90 seviyelerinde bu soguma sıcaklığına dew pointe etki eder. Diger yönden yağışı artırır. Marmara Denizi üzerinden gelecek olması İstanbul için de kırmızı alarm seviyesine ulaşabilir.
-
Hocam en son bu kadar uzun vadeli soğukları ne zaman gördük? Normal sistemler çoğunlukla en fazla 3-4 gün sürüyor, bu açıdan büyütülmesi çok normal bence.
2015 - 2012
-
Yine bir hatırlatma şuan nem oranı soguk girişi olmadan önce %90 seviyelerinde bu soguma sıcaklığına dew pointe etki eder. Diger yönden yağışı artırır. Marmara Denizi üzerinden gelecek olması İstanbul için de kırmızı alarm seviyesine ulaşabilir.
Bu yarın sabah için mi cidden ?
-
İstanbul için bol kar yağışlı siklon oluşması dileğiyle
-
Bu yarın sabah için mi cidden ?
Evet saatler kaldı hatta şuan itibariyle 4 saat sonra Avrupa yakası kar çanları çalmaya başlar
-
2015 - 2012
hocam sizin gözünüzde 2017 olasılığı kaç sizce yada bunu hangi sisteme benziyor daha çok
-
Evet saatler kaldı hatta şuan itibariyle 4 saat sonra Avrupa yakası kar çanları çalmaya başlar
sabah alarmları kuracağız batı avrupa olarak bol bol yürüyüş güzel gider sabah
-
hocam sizin gözünüzde 2017 olasılığı kaç sizce yada bunu hangi sisteme benziyor daha çok
ne? 2017 mi keşke olsa keşkee
-
Sabah 6 iyimidir ?
-
Sabah 6 iyimidir ?
Sabah gfs güncellemesi ile kar takibine başlarız.
-
- Resmi Gönderi
Sıcakladım yahu gece gece. Artık soğuklar girsin de rahatlayalım
-
Alarmı 6 ya kurdum bile
İstanbullu forumdaşlar yağış batıdan girdi iyi geliyor haberiniz olsun.
-
Sıcakladım yahu gece gece. Artık soğuklar girsin de rahatlayalım
Balkonda yat abi
-