Bizi efsane yapcak siklonun izliceği rota ins istediğimizi alırız
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Allah aşkına 12 şubattan 17 şubata kadar siklonik kar etkisi. 17 - 20 şubata kadar deniz etkisi kat toplam nerdeyse 8 günlük sistem. Ney nasıl kısaldı. Ha metre kar görmeyebilirsiniz. Ama illa ki 20 cm 30 cm kar görme şansınız var total de üzeri bile olabilir.
Sizin dediğiniz 17-20 arası dekler anadolu ve batı karadenize yarıyor. Benim yorumum avrupa yakası için oldu.
-
silikon ne demek internette bektım hakkında bir şey bulamadım kısaca anlatabilirmisiniz
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. An itibariyle yağış güçlenerek İstanbula yol alıyor
-
silikon ne demek internette bektım hakkında bir şey bulamadım kısaca anlatabilirmisiniz
Silikon değil hocam siklon
-
Sizin dediğiniz 17-20 arası dekler anadolu ve batı karadenize yarıyor. Benim yorumum avrupa yakası için oldu.
hocam daha değişir diye dusunuyorum pazar pazartesi rakımımızda fena sayılmaz örtü alırsak devamı gelir insallah
-
ulan kac gündür yanlış okuyormuşum :D:D
-
- Resmi Gönderi
#ErenKISMET Sistemi Şimdigörü ve Soru-Cevap
Hadi hayırlı olsun
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ARKADAŞLAR İSTANBUL İÇİN GÖRMEK İSTEDİĞİM HARİTA BU. BÖYLE GELSİN EFSO OLUR EFSOO
CAN hocamdan alıntıdır GEFS
-
Tuzla'dan Kadıköy Rıhtım'a kadar sahil hattında ciddi tutma sorunu olacak. Eğri oturup doğru konuşalım
Ataşehir ne olur ?
-
hocam ne zaman kara döner yağış
-
hocam ne zaman kara döner yağış
Ben bugünkü sistemin detaylarına bakamadım >>>WinteR<<< daha detaylı biliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ben bugünkü sistemin detaylarına bakamadım >>>WinteR<<< daha detaylı biliyor
Detaya fazlada girmeden zaten cumartesi gecesi aksiyon başlıyor vira bismillah diyeceğiz. Sabah ki yağış malum soguklar geç giriyor sabah öglen arası yakalarsak anca.
-
perşembe günü kar yok demiş iphone
-