İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu

• Evet arkadaşlar bir efsane beklentimizinde sonuna geldik.

İstanbul sahiller için 5-10 cm üzeri efsanedir. İç kesimlerde rahat 15-20 cm kar alır yarın. Hayırlısı olsun. Bundan sonra söz veriyorum, ben son 36 saate kadar hiçbir veriyi ciddiye alıp ümit etmeyeceğim.

• Evet arkadaşlar bir efsane beklentimizinde sonuna geldik.

İstanbul sahiller için 5-10 cm üzeri efsanedir. İç kesimlerde rahat 15-20 cm kar alır yarın. Hayırlısı olsun. Bundan sonra söz veriyorum, ben son 36 saate kadar hiçbir veriyi ciddiye alıp ümit etmeyeceğim.

Her zaman öyle diyoruz her zaman ümitlenmeyeceğiz diyoruz ama her zaman ümitlenip son 2 gün kala morallerimizi yerle bir edecek görüntüler önümüze seriliyor. Bu da modellerin sadece olayları tahmin etmeye ÇALIŞTIKLARINI, atmosferin çok oynak bir yapıya döndüğünü gösteriyor. Buna küresel ısınmanın katkıları da var. Önceden bu kadar oynak bir atmosfer yapısı olduğunu hatırlamıyorum.

🇹🇷

• Her zaman öyle diyoruz her zaman ümitlenmeyeceğiz diyoruz ama her zaman ümitlenip son 2 gün kala morallerimizi yerle bir edecek görüntüler önümüze seriliyor. Bu da modellerin sadece olayları tahmin etmeye ÇALIŞTIKLARINI, atmosferin çok oynak bir yapıya döndüğünü gösteriyor. Buna küresel ısınmanın katkıları da var. Önceden bu kadar oynak bir atmosfer yapısı olduğunu hatırlamıyorum.

Çok haklısın. Ama bu sistem bizim 300lü saatlerden beri takip ettiğimiz bir sistem. Burada eğlenmedik mi ? Çok eğlendik. Üzülmedik mi ? Çokça üzüldük. Yaşadığımız bir hayal kırıklığı daha hayatımıza ekledi. Artık kahvemizi yapıp kar yağışının tadını çıkarma vakti.

• Çok haklısın. Ama bu sistem bizim 300lü saatlerden beri takip ettiğimiz bir sistem. Burada eğlenmedik mi ? Çok eğlendik. Üzülmedik mi ? Çokça üzüldük. Yaşadığımız bir hayal kırıklığı daha hayatımıza ekledi. Artık kahvemizi yapıp kar yağışının tadını çıkarma vakti.

Sende haklısın. Neyse kazasız belasız bu sistemide atlatırız umarım. Bol karlı günler dilerim.

🇹🇷

• Benzeri soruları periyodik olarak soruyorum kusura bakmayın ama görüntü çok değişken olduğundan, Ataköy civarı bir 15 cm örtü görebilir mi acaba

fazlasınıda alabilir hocam

...