yağış orta kuvvette yer 5 7 cm kar var ama sıcalık 0.1 olduğu gibi erimeler başladı yavaştan
Edit:0.2 oldu son güncellemede
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturyağış orta kuvvette yer 5 7 cm kar var ama sıcalık 0.1 olduğu gibi erimeler başladı yavaştan
Edit:0.2 oldu son güncellemede
Sıcaklıklar erken arttı galiba akşama doğru artması gerekmiyormuydu?
Sıcaklıklar erken arttı galiba akşama doğru artması gerekmiyormuydu?
Bence sıcaklık öğleden sonra düşecek asıl yoğun yağışlar halen girmedi diye biliyorum sabah 06 gibi o yağışlar girse 0 ın üstüne çıkmazdık
Sahildekiler dışında kimse şikayet etmesin
en sağlam yağış ne zaman beylikdzünde sıcaklık artmış 0.3
Ataköy/Bakirköy civarı arabalar ve çimler beyazlamıştı ancak yükselen sicakliklarla erimeler başladı, yağıs ince taneli devam ediyor, ilerleyen saatlerde sıcaklık düşüşü ve örtü konusunda bilgi verebilecek varsa çok memnun olurum
Konumum adına çok yazık bir sistem maalesef.. beklentim düşüktü ama bu kadarı da hayalkırıklığı oldu. Daha yeni kar tutmaya başladı şimdi de sıcak cephe geliyor iphone havadurumu da şimdi 11-12 yi yağmura çevirdi yazık çok yazık.
Dert etme o kadar,bunun arkası yaakşama tutar o zaman,
Sislide de erime var
erime hızlandı kar hafifledi merakla öğelden sonrasını beklemedeyim
Acaba şimdi yağanların biraz eriyip daha sonra buza çekme durumu olur mu? Çünkü böyle olursa devamında yağacak kar daha da iyi tutar
Valla günlerdir boşuna beklemişiz. Benim için tırt bir sistem çıktı
Abim hemen ümitsizlenme sizin kar yağacağı kesin biz hep diken üstündeyiz
daha sistem başlamadı bile sabır yav 3 4 gün daha var heryer alıcak 15 20 cm merak etmeyin
Erken konuşmayın derim