- Resmi Gönderi
Bu işe yıllarını vermiş birine aşağılıyorsunuz şunu da anlayın sistem bitmedi en az 2 günü daha var.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu işe yıllarını vermiş birine aşağılıyorsunuz şunu da anlayın sistem bitmedi en az 2 günü daha var.
Aynen kardeşim. Bu günden sonra sıcaklık sorunu olmayacaktır.
Hocam, 0 rakımdayım Kartal'da. Yollar hariç tutan her yer fazlasıyla seyreldi. Tek tük kaldı karlar. Biz tam anlamıyla ne zaman örtü görebileceğiz?
Tahmincilere ateş püskürenlere gelince ise kimse kahin değil, tutmaması çok normal ki ahım şahım bir yanılma olmadı bence. Sadece kıyı olarak örtü alamadım bu yağışta, ki daha sistemin ilk günü.
Kerem hocama saygı duymak gerek.
Bu işe yıllarını vermiş birine aşağılıyorsunuz şunu da anlayın sistem bitmedi en az 2 günü daha var.
insanlara umut satmayacak o zaman ben havaların sesi forumu icin bir soylemiyorum
insanlara umut satmayacak o zaman ben havaların sesi forumu icin bir soylemiyorum ama kerem ökten 1987 yok 2004 sizcede abartı değil mi?
Benim gözümde de abartı ancak pekte takılmamak gerek .
insanlara umut satmayacak o zaman ben havaların sesi forumu icin bir soylemiyorum ama kerem ökten 1987 yok 2004 sizcede abartı değil mi?
Havaların sesi için birşey demiyorsun ama havaların sesi forumunda kerem ökteni yerden yere vuruyorsun. Bu ları burada değil gidip kerem öktenin sosyal medya hesaplarına yazacaksın. Bu forumda kimse hakkında bu şekilde yorum yapamazsın
Havaların sesi için birşey demiyorsun ama havaların sesi forumunda kerem ökteni yerden yere vuruyorsun. Bu ları burada değil gidip kerem öktenin sosyal medya hesaplarına yazacaksın. Bu forumda kimse hakkında bu şekilde yorum yapamazsın
kendisi bu sitede ara ara bakıyor belki görür de anlar.
kar konumumda sabahtan beri bu kadar kuvvetli yağmamıştı şuan iri taneli ve bayağı yoğun bir yağış var bakalım birikime ne kadar etkisi olcak
ne oldu mod kerem ökten yazar degil bu forumda mesajı niye sildin?
forumumuzda site disindan kimsenin reklamini yapmiyoruz yada yermiyoruz. kendisi ile bir probleminiz var ise kendisiyle hallediniz.
şunu bir okuyun tahminciler tahmininde özgür ve bizim sorumlugumuzda degil kimseye garanti vermiyoruz kapısının onu için burada ortak sevdamız için toplandık o kadar
Özel mesaj kısmı var orayı kullanabilirsiniz
forumumuzda site disindan kimsenin reklamini yapmiyoruz yada yermiyoruz. kendisi ile bir probleminiz var ise kendisiyle hallediniz.
yazıyorum zaten kendisine twitterdan sıkıntı yok
Ozaman kendisine söylemek istediklerinizi özel sohbetten mesaj atarak yazabilirsiniz. ? Burası yeri değil
benim kendi konumumda örtü var yanlış anlaşılmasın abartı tahminler icin soyledim teşekkürler.
wriscuttern la kopma keyfisi boğaz hattı olarak yine