MGM pazartesi ve salı turuncu uyarı
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
dışarı çıktım şırıl şırıl su sesleri devam ediyor salı günü umudum yüksek sınırlı alan modelleri ısrarcı boğaz denk bantları olabileceğini göstermiş
-
mgm Uyarı verdiyse vay halimize ne zaman uyari yapsalar olanda yok oluyor ????
-
- Resmi Gönderi
Mgm yarın için İstanbula 5-20 cm kar vermiş inşallah dedikleri gibi olur
Yarın ve Salı
-
Yarın ve Salı
Evet 2 günlükmüş
-
Bakalım dekler mini bir 17 şubat yaşatabilecek mi.
-
- Resmi Gönderi
Dekler avrupa yakasının batısı ve ortası ağırlıklı olabilir.
-
- Resmi Gönderi
Evet 2 günlükmüş
42 saat
-
MGM pazartesi ve salı turuncu uyarı
deklerin arası çok boşluk olmaz insallah o güneşi gördükce canım sıkılıyor dek beklerken
-
- Resmi Gönderi
Klasik DEK rotaları şaşmaz. Çatalca bandı, Boğaz bandı garanti. Gerisini de radara bakarak görürüz
-
Klasik DEK rotaları şaşmaz. Çatalca bandı, Boğaz bandı garanti. Gerisini de radara bakarak görürüz
Hocam saçma ama iki soru sorcam, Ataşehir kıyı bölge mi ? Boğaza yakın mı? Yani deklerden boğaz bandı yararlanıyorsa Ataşehir de yararlanır
-
17 18 şubat ne güzel bir dek sistemiydi be. Konumum avcılar 2017 gibi birikim almıştı. Belki o sistemin çeyreğini alabiliriz şansımız yaver giderse.
-
18 Şubat 2015 ti sanırım dek şov yapmıştı avcılarda temenni ediyorum aynısı olur belki ?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam saçma ama iki soru sorcam, Ataşehir kıyı bölge mi ? Boğaza yakın mı? Yani deklerden boğaz bandı yararlanıyorsa Ataşehir de yararlanır
Ataşehir boğaz hattı da ama ona çok yakın
Kıyı bölge değil kıyı bölgeye çok yakın Maltepe ve Kadıköy kıyı kesimler olarak geçer -
Bu gece kar kuvvetli olur mu ?
-