Yarın öglen gibi cephe işi son buluyor. Asıl aksiyon yarın akşam. Üzeri ve herkesin tatmin edici kar.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
Yarın öglen gibi cephe işi son buluyor. Asıl aksiyon yarın akşam. Üzeri ve herkesin tatmin edici kar.
Sıcaklıklar nasıl olucak hocam sonunda eksilere inicek miyiz
-
Sıcaklıklar nasıl olucak hocam sonunda eksilere inicek miyiz
Bu yağış bitene kadar aynı. Yarın ögleden sonra değişim olacak. Yağış kesilecek bir nebze ayaza çekilecek hava zaten devamında sistemin kademe kademe güçleri daha girmiş olacak. Dek mekanizmasının hazırlıkları başlayacak.
-
Hocalarım. Konumumda kar yağmıyor. Hiç. Tamamen durdu cephe yağışımı bitti.
-
Herşey çok kötü ne yağıyor ne de örtü var.
-
Arkadaşlar deniz etkisi kar tamamen yogunlaştı an itibariyle.
İstanbul da çok kuvvetli kar durumları oluşabilir.
-
Hocalarım. Konumumda kar yağmıyor. Hiç. Tamamen durdu cephe yağışımı bitti.
Erdal burası yıkılıyor kardan radarda senin orda yeşil kütle var
-
Erdal burası yıkılıyor kardan radarda senin orda yeşil kütle var
Hocam var ama bende yağmıyor ya anlamadım ya. Hiç yağmıyor şuan ya. Hocam
-
Hocam var ama bende yağmıyor ya anlamadım ya. Hiç yağmıyor şuan ya. Hocam
Valla pes sistemin ana yolu üzerindesin yağış hiç yok diyorsun. Çok ilginç en ucra yerler de bile yağış oldu sende nasıl yok anlamadım.
-
Valla pes sistemin ana yolu üzerindesin yağış hiç yok diyorsun. Çok ilginç en ucra yerler de bile yağış oldu sende nasıl yok anlamadım.
Yok Hocam valla ya yağmıyor ya ne bi yağış var nede yerde kar
-
Sıcaklık sorunu devam ediyor yagan tutmuyor bir türlü yer maltepe
-
Benim konumda kky çevirdi ara yağmur arada kar atıyo
-
Can Hocam diz boyu hayal oldu bence. İmkansız daha doğru düzgün kar yağmıyor. Asla olmıcak.fos oldu bu sistem de. Kendi konumum adına.
-
Sistem basindan beri yerde ortu olmadi sicaklik hep sorundu persembeye kadar da hicbisey olmaz konumum adina , sistemi kapatiyorum ben kendi adima 2017 nin tirnagi olamaz
-
- Resmi Gönderi
Can Hocam diz boyu hayal oldu bence. İmkansız daha doğru düzgün kar yağmıyor. Asla olmıcak.fos oldu bu sistem de. Kendi konumum adına.
Valla üzüldüm dostum en çok senin kar alırsın diye seviniyordum yine Allah'tan ümit kesilmez daha 2 gün var inşallah yağar ama şu isyanı bırak Rabbime isyan büyük günahtır
-