Tek ümidim bu sistem di. Benim çünkü en son 2017 de aldım 3 senedir yok. Bu sistemde fos oldu bakalım. Seneye napıcaz seneye fos olur yine. Bu sene olmadıysa. Seneye hiç. Olmaz bence.
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
- Resmi Gönderi
Tek ümidim bu sistem di. Benim çünkü en son 2017 de aldım 3 senedir yok. Bu sistemde fos oldu bakalım. Seneye napıcaz seneye fos olur yine. Bu sene olmadıysa. Seneye hiç. Olmaz bence.
Nasip bakalim
-
Gece boyu 0 ın altına düşmemişiz anlık 0.4
-
Hala yağmıyor bende ya
-
Sabah uyandim heryer örtü olmuş. Radarda güzel dek yağışları geliyor.
-
bizim burası 30-35 cm olmuş,gece de yağmış güzel
-
Bende hala yok ya ne yağış var nede örtü gözünüzü seveyim biraz bana yollayın ya.
-
Bende hala yok ya ne yağış var nede örtü gözünüzü seveyim biraz bana yollayın ya.
aynı bende de kapadım kışı ben bu sene
-
Anadolu yakası içi kesimler 35cme dayanmış, gece çok güzel yağmış, 2 gün daha devam ederse 2017yi yakalar ve geçebilir.
-
Anadolu yakası içi kesimler 35cme dayanmış, gece çok güzel yağmış, 2 gün daha devam ederse 2017yi yakalar ve geçebilir.
Salı günüde en az 15 cm falan yağsa diyebiliriz
-
Salı günüde en az 15 cm falan yağsa diyebiliriz
Sahilden gittim bugün işe,1cm bile yok, ama Kurtköyede çok güzel yağmış mübarek
-
Sahilden gittim bugün işe,1cm bile yok, ama Kurtköyede çok güzel yağmış mübarek
Bizde Çatılar ve arabalarda hafif var dün sabah çok vardı öğlen erimiş herhalde ben sabiha gökçenin oraya gittim dün orda çok vardı gecede baya yağmış
-
Bu sistemin rakım sistemi olacağı çok net ortadaydı o yüzden seneye artık diyelim.
Acırım da kuzeyde biriken soğuklara acırım 50 senede bir birikecek soğuklar onlar
-
Kurtköy fena.
-
hiç yağmamış gece 2° yiz ama güzel dekler var radarda istanbul batısını vuran
-