The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütlenin haraketi bu tarafa doğru meyilli gibi görünüyor değişim olmazsa ilerleyebilir
Rüzgar poyraz nasıl oraya gelecek
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütlenin haraketi bu tarafa doğru meyilli gibi görünüyor değişim olmazsa ilerleyebilir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kütlenin haraketi bu tarafa doğru meyilli gibi görünüyor değişim olmazsa ilerleyebilir
2 dk geçmeden eriyor bulunduğu yeri etkileyip kayboluyor
O tarafa doğru ilerliyor görünüyor Windy radarında
Sağlam kar yağıyor lapa lapa tipi halinde
Dışarı çıkacam birdaha yağmaz böyle
Mükemmel yağıyor gerçekten
Sistemci5534 olay yerine intikal edelim :'D
Sıcaklık sorunu hala devam ediyor dek desen vurmuyor konumum adına vasat bir sistem ben bu seneyi kapattım. Seneye bakıcaz artık en azından ocak ortası sisteminde güzel bir örtü aldık ocak sisteminde batımız nerdeyse hiç örtü alamamıştı onlar adına sevindim geneli güzel örtü aldı bu sistemden. Hayırlı geceler hepinize ...
İsyan konusu yerine burada isyan eden Küçükçekmecelilere selam olsun :'D
Pendik, Kurtköy izliyor. Bu gece uyuyacağım hiç bekleyemem. Sonuç hüsran olur hiçbir şey gelmez kesin...
Sıcaklık sorunu hala devam ediyor dek desen vurmuyor konumum adına vasat bir sistem ben bu seneyi kapattım. Seneye bakıcaz artık en azından ocak ortası sisteminde güzel bir örtü aldık ocak sisteminde batımız nerdeyse hiç örtü alamamıştı onlar adına sevindim geneli güzel örtü aldı bu sistemden. Hayırlı geceler hepinize ...
Şuan Sarıyer'de kütle görünüyor hocam kar yağmıyor mu ?
Şuan Sarıyer'de kütle görünüyor hocam kar yağmıyor mu ?
bulunduğum yerde yok hocam sabahtan beri çok minik farklarla sıyırıyorum biraz kar atıp geçiyor o kadar
iyice winter is comming abi gibi hissetmeye başladım kendimi =D
Maalesef Anadolu yakası bugün çok şanssız. Sabahtan beri avrupaya akan dekleri izliyoruz
Kucukcekmece inanilmaz yagis aliyo yerler 10cm oldu inanilmaz soktayim