- Resmi Gönderi
Sultangazi yine kopmaya başladı. Kendi kar yağışını kendisi üretiyor burası ben anlamadım. Alibeyköy cebeci barajından mı destek alıyor acaba
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSultangazi yine kopmaya başladı. Kendi kar yağışını kendisi üretiyor burası ben anlamadım. Alibeyköy cebeci barajından mı destek alıyor acaba
kütleler yeniden vurucak gibi çekmece tarafına
Bu saatten sonra gündüz dahil sıcaklık sorunu çeker miyiz acaba? Özellikle avrupa yakası güney kıyılar olarak. Cevaplandırırsanız sevinirim, teşekkürler
Hayır
Sıcaklık hala 2° sarıyerde sabahtan beri ilk defa bir dek yakaladık hafif hafif yağıyor
şuan hafif olmasına rağmen araba üstleri direk beyazladı
dekler başladığından beri olan en etkili deki alıyoruz şuan arada o kadar kuvvetleniyorki takur tukur cama vurma sesleri geliyor
Küçükçekmece tatmin etti bu sefer
Bu daha başlangıç
1-2 saattir yoğun tipi altındayız tv uydusu komple gitti :'D
-35 te oldugumuz için zaten derecenin önemi kalmadı düşen erimiyor
Avrupa yakasından cekilıyor sanki yağış
Avrupa yakasından cekilıyor sanki yağış
Devam
Devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Göktürk te durdu rüzgarda yıldız a döndü sanki hocam arkası yok gibi
Enes34 tekrar kütleler gelecektir. sabaha kadar ara ara vurup vurup gidecek. sabah anadolu yakası daha etkili olacak yarın akşamki bekenti ki avrupa yakası için bu sistem kadar en az kuvvetli olacağını düşünüyorum.
Enes34 tekrar kütleler gelecektir. sabaha kadar ara ara vurup vurup gidecek. sabah anadolu yakası daha etkili olacak yarın akşamki bekenti ki avrupa yakası için bu sistem kadar en az kuvvetli olacağını düşünüyorum.
sağolun hocam oklüzyon cephe ihtimali varmı peki il geneli için