güney sahillerin hepsi örtü aldıysa ben bu sistemden razıyım 4 senedir ayaklarına kar değmedi
İstanbul Meteorolojik Hava Durumu Yorum Konusu
-
-
güney sahillerin hepsi örtü aldıysa ben bu sistemden razıyım 4 senedir ayaklarına kar değmedi
Güney sahil olarak 2017’den beri yaşadığım en güzel sistem. 4 senedir örtü görmedim ben... Sadece 1 saatte oldu her şey.
-
Bu gelirse yok eder yanliz
O gelmez bize!.
-
Rüzgarla tipi oldu ince yağıyor boş yerler bile tutuyor yavaştan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu bizim üstümüzde olsa keşke
-
akşam oklüzyon cephe ne kadar etkili olur ?
Tutan bir yer gördüğüm gibi atcam kednimi dışarı :D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şu bizim üstümüzde olsa keşke
Onun aynısı pendikte var ve yoğun kar rüzgarla tipi oluyor hemen tutuyır
-
ümraniye de kardanadam yagiyor :'D
-
sistemin yıldızı bence açık ara ümraniye hem dek hem cephe ikisindende sağlam kar aldılar
-
Güneş gözüktü ama kar var hala inşallah akşama kadar böyle devam eder
-
yarın da dek yağışları devam edecek mi, koşullar uygun mu?
-
-
akşam iş çıkışına dikkat edilmeli dünkünden kötü olabilir e-5 tem vb
-
Maltepe
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Pendik
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sarıyer
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Sultangazi 1.7 derece. Gece yağan karlar hafif erimiş. -12 girmedi mi neden hâlâ 1.7 dereceyiz?
-