https://www.windy.com/tr/-Uydu-satel…42.112,31.034,7
Dek destekli Oklüzyon cephe yi takip etmek isteyenler için
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhttps://www.windy.com/tr/-Uydu-satel…42.112,31.034,7
Dek destekli Oklüzyon cephe yi takip etmek isteyenler için
DEK yağışları kısa süre mola verip ardından blok halinde vuracak gibi duruyor. Yukarıda döne döne gelen ise Oklüzyon cephemiz.
Dekler dünden daha güçsüz duruyor ama daha sık ona rağmen bize gene dek vurmuyo
arkadaşlar bu karadenizden gelen büyük cephe kaç saate gelir tahminen ?
oklüzyon Üsküdar a gelir mi yoksa Avrupa yı mı izleriz yine
oklüzyon Üsküdar a gelir mi yoksa Avrupa yı mı izleriz yine
Üsküdar bol bol kar almış zaten o da buna ek olucak kütle geniş olduğu için bir çok yer etkilenicek bu cephede
Sarıyerde de düşecek mi sıcaklık hocam ? CAN
Sarıyerde de düşecek mi sıcaklık hocam ? CAN
Dışarı çıkıp geldim sanırım rüzgardan kaynaklı geçen sistemden bile bu kadar soğuk hissetmedim dışarda
arkadaşlar bu karadenizden gelen büyük cephe kaç saate gelir tahminen ?
Ben akşam gece saatlerinde bekliyorum
işaretli alan avrupa yakasına boğaz hattına ve anadolu yakası batı kesimlerine fena vurabilir. arkası da pek görünmüyor.Ok şşaretli attım ucu yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işaretli alan avrupa yakasına boğaz hattına ve anadolu yakası batı kesimlerine fena vurabilir. arkası da pek görünmüyor.Ok şşaretli attım ucu yok
inşaallah hocam boğaz hattına düzgün dek burmadı bir türlü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işaretli alan avrupa yakasına boğaz hattına ve anadolu yakası batı kesimlerine fena vurabilir. arkası da pek görünmüyor.Ok şşaretli attım ucu yok
Sizce kaç saate gelir ?
Hocam cephe geçişi yarın aksama kadar sürer mi yağış ne zaman bitiyor konumum kayaşehir
1 saat anca sürmez rüzgar hızı bulut hareketliliklerine bağlı Henry Ford
perşembe cuma yağmurlu gösteriyor mgm bugünün yağan karının tadını çıkarın :D perşembeye birşey kalmayacak gibi