- Resmi Gönderi
Daha çok Boğaz hattı ve Anadolu yakası şanslı olacak gibi duruyor. Yaklaşık 10 saatlik bir süreç var. Dilerim herkes nasibini alır. İyi akşamlar.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDaha çok Boğaz hattı ve Anadolu yakası şanslı olacak gibi duruyor. Yaklaşık 10 saatlik bir süreç var. Dilerim herkes nasibini alır. İyi akşamlar.
Can abi herkes sana buraya ne kadar yağacak oraya ne zaman gelecek diye soruyor.. ama kimse demiyor ki Can abi nasılsın iyi misin?
Nasılsın abim iyimisin. Sağlığın sıhhatin yerindedir umarım ? CAN
Can abi herkes sana buraya ne kadar yağacak oraya ne zaman gelecek diye soruyor.. ama kimse demiyor ki Can abi nasılsın iyi misin?
Nasılsın abim iyimisin. Sağlığın sıhhatin yerindedir umarım ? CAN
Of ya tam ben yazıyodum kafa yapımız birbirine yakın aga neyse ben bari şunu sorayım Boğaz hattının şansı nedir bu gece CAN abi ?
Daha çok Boğaz hattı ve Anadolu yakası şanslı olacak gibi duruyor. Yaklaşık 10 saatlik bir süreç var. Dilerim herkes nasibini alır. İyi akşamlar.
Yeni gördüm hocam kusura bakmayın
Of ya tam ben yazıyodum kafa yapımız birbirine yakın aga neyse ben bari şunu sorayım Boğaz hattının şansı nedir bu gece CAN abi ?
??????
Arnavutköy de üzgün surat almasın. Oralar da ekmeğini taştan çıkarır zaten.
wriscuttern sorunun cevabı üstteki mesajımda :D
son 3 saat mezosiklona
CAN abi sormayayım sormayayım diyorum ama bu süpersonik siklonumuz bizim buralarıda vurur mu ona göre gece kalacağım ??
Arnavutköy de üzgün surat almasın. Oralar da ekmeğini taştan çıkarır zaten.
wriscuttern sorunun cevabı üstteki mesajımda :D
hocam birsey sorcaktım 1 Şubat 2012 radar görüntüsünü bulma sansım varmı
Bizim bolge ne olur acaba
Benim boğaz hattı akşam yemeği için çalışacak :D
-13 varken yağan 10 dakikalık bi dek bütün pazargününden daha iyiydi yani
Bizim orda karlar erimedi yerde olanlar buz oldu ayazda az bişey oldu yağan direkt tutar Bu girdapla Bi en az 20 cm bekliyorum
Hocam affınıza sığınaraka soruyorun ben anlamadım
Hocam affınıza sığınaraka soruyorun ben anlamadım
Karnım aç yemek yemem lazım
Boğaz hattı benzetmesi yaptım