Bu sabah ne yediniz kahvaltıda yazabilirmisiniz :D
Yumurta(zorla) zeytin,
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu sabah ne yediniz kahvaltıda yazabilirmisiniz :D
Yumurta(zorla) zeytin,
Yumurta(zorla) zeytin,
Yumurtaya baharat katarak ye tadını bastırıyor
Salçalı zar zor yiyorum
Peynir , zeytin , sucuk , patates kızartması çökelek kızartması
Tavada kırık.
45 kiloyum
kardşeim diyetteyim. Diyet listemi listem de 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar veya tam buğray ekmeği, biraz yeşillik ve şekersiz on numara oluyor dene.
kardşeim diyetteyim. Diyet listemi listem de 1 dilim peynir, 5 adet zeytin, 1 tane haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar veya tam buğray ekmeği, biraz yeşillik ve şekersiz on numara oluyor dene.
Çok iyi abi bende bir program uyguluyorum 1kase muzlu yulaf 100gr peynir 3 yumurta haşlanmış (bazen fazla yiyorum) adaçayı veya kuşburnu içiyorum
45 kiloyum
Düzenli beslen,kalorili bol karbonhidratlı şeyler ye kesinlikle abur cuburla kilo almaya çalışma.
Çok iyi abi bende bir program uyguluyorum 1kase muzlu yulaf 100gr peynir 3 yumurta haşlanmış (bazen fazla yiyorum) adaçayı veya kuşburnu içiyorum
süper
Benim sabah hiç iştahım olmuyor ya. Öğleden sonra anca açılıyor
ben sağlıklı beslenmiyorum :D ama zamanında çok spor (muaythai) yapmıştım ozamanlar çok dengeli besleniyordum
Benim sabah hiç iştahım olmuyor ya. Öğleden sonra anca açılıyor
Akşam yemeğini erken ye gece bişey yeme bak bakalım sabah ne oluyor :D
benim boy 1.87 kilom 90 ben boydan alıyorum dışardan zayıfım ama kilo vermem lazım göbek çıkıyor :D
benim boy 1.87 kilom 90 ben boydan alıyorum dışardan zayıfım ama kilo vermem lazım göbek çıkıyor :D
Benim 177 ye 76 da göbek falan yok fazla belli olmuyor