Konu yukarıya çıksın. Konun eskimesin yanii.
Vücut geliştirme-Fitness
-
-
- Resmi Gönderi
Konu yukarıya çıksın. Konun eskimesin yanii.
Eyvallah :D
-
- Resmi Gönderi
Evde yattığımız yerden bunu yiyerek kilo verebiliriz
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
İşe yarıyor ancak direnmek lazım :D
-
- Resmi Gönderi
Denemiştim bir ara ama pek işe yaramadı bende
-
- Resmi Gönderi
Denemiştim bir ara ama pek işe yaramadı bende
İnsandan insana değişiyor abi metabolizmana bağlı
-
- Resmi Gönderi
İnsandan insana değişiyor abi metabolizmana bağlı
Genel olarak işe yarıyor sanırım.
-
ooo benim sayfm bu. Harika??
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bi 3 kg daha gidebilir,ğöğüs ve omuzlarlardaki kas oranına ama dikkat etmeliyim ,demek istediğim,kilo vermek isterken kasları yakmayalım
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bi 3 kg daha gidebilir,ğöğüs ve omuzlarlardaki kas oranına ama dikkat etmeliyim ,demek istediğim,kilo vermek isterken kasları yakmayalım
Kaslar nasil yanacak ? Ancak yeterli beslenmezsen yanar. İşte bunun için sporla yemek yemek çok önemli. Bazilari spor yapip kilo verecem derken beslenmiyor. O iş öyle olmuyor işte. Önemli olan kasları çaliştirmak. Yağlar zaten eriyor.
-
Kaslar nasil yanacak ? Ancak yeterli beslenmezsen yanar. İşte bunun için sporla yemek yemek çok önemli. Bazilari spor yapip kilo verecem derken beslenmiyor. O iş öyle olmuyor işte. Önemli olan kasları çaliştirmak. Yağlar zaten eriyor.
Evet,beslenme çok önemli,proteinler vs.filan falan,bunlar olmazsa spor da enerjiyi kaslardan almaya zorunlu kaliyor vücut,bu da kasların zayiflamasina neden oluyor,onun icin aktiviteden önce karbonhidrat li beslenme de önemli,zaten kaslar vücuttaki yağları eritir
-
Evet,beslenme çok önemli,proteinler vs.filan falan,bunlar olmazsa spor da enerjiyi kaslardan almaya zorunlu kaliyor vücut,bu da kasların zayiflamasina neden oluyor,onun icin aktiviteden önce karbonhidrat li beslenme de önemli,zaten kaslar vücuttaki yağları eritir
İşte biyolojiyi bu yuzden seviyorum. Çevremiz hakkinda bilgimiz oluyor. Şimdi okumayan bir insan nereden bilsin bunlari. Tabii çevreden öğrenir ama asil mabtiğini bilemez
-
Fitness değil de boy uzatma olaydı iyiydi?
-
Fitness değil de boy uzatma olaydı iyiydi?
Niye dostum boy kac
-
Niye dostum boy kac
Valla inanki kısa olduğum için hiç bakmadım boyuma bakıp da moralimi bozacak çünkü ?? 1.60 vardır
-