Benim amcam hava kuvvetlerinde subaydı,fazla detaylar vermicem ama?
Vallahi en büyük hayalim inşallah onu da başaracağım istediğim her şeyi az çok başardım şu ana kadar
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenim amcam hava kuvvetlerinde subaydı,fazla detaylar vermicem ama?
Vallahi en büyük hayalim inşallah onu da başaracağım istediğim her şeyi az çok başardım şu ana kadar
inşallah ??
sana başarılar dilerim
Kocaman bir 1 sene sonra spora ağır antrenmanla başlayınca acı vermesi hoşuma gidiyor özellikle yarın sabah yataktan kalkamama acısına bayılıyorum 🙂
Sabah kalkinca 2 kasik sirkeyi aç karnına 500ml şişeye atıp suyla beraber gömüyorum yağ yakımı için,15 dakika sonra kardiyo,kardiyonun ardından 25 dakika sonra 2 yumurta 80 Gr peynir 1 kasigi pul biber,kara biber,kekik yağ yakımı için yiyorum,öğlenden aksama kadar 1 litre su ara öğün olarak yoğurt 1 kase,ardından akşam yemekten 30 dakika önce ayriyetten su içmeyi bırakıyorum yemekte herhangi bir çorbayı 3 kaşıktan fazla içmiyorum karbonhidrat(makarna,pilav) en fazla 3 kaşık proteinde ise elimi korkak alıştırmiyorum 🙂 yemekten 45 dakika sonra sade kahve 1 bardak kahveden 35 40 dakika sonra kardiyo+spor,spor sonrası öğün ise protein ve lif ağırlıklı besleniyorum yatmadan öncesine kadar da 500ml su içiyorum,beslenmem bu şekilde beslenme olmadan gelişim beklemeyin 😀.
Whisper dayı kaşığı yazarim bu direk anlar 😂
aç karnına içilen elma sirkesinin yağ yakma özelliği vardır spordan ortalama 40 dakika önce içilen kahvede aynı şekil yağ yakar ve kas onarımın da önemli rol oynar.
Eren yazdıklarını okurken yoruldum büyük irade helal olsun ben hayatıma 90 kilo bir yağ bidonu olarak devam ediyorum
tamamen nefis nefsini kontrol edebilirsen yapamayacagin şey yok
Eren yazdıklarını okurken yoruldum büyük irade helal olsun ben hayatıma 90 kilo bir yağ bidonu olarak devam ediyorum
Gençsin az daha dikkatli ol..
Sende az çok birşeyler yap abim..Olmazsa buradan sor yazar bak arkadaşlar.
İlgili arkadaşlar var bu konuda
Gençsin az daha dikkatli ol..
Sende az çok birşeyler yap abim..Olmazsa buradan sor yazar bak arkadaşlar.
İlgili arkadaşlar var bu konuda
Abi kışın buraya yazdığımda 100 kilo idim tam ondan sonra hafif hafif evde spor ve diyet ile 92 civarlarına indim geçen sene yazın gibi 85 lere insem benim için yeterli. Normalde futbol oynamayı bisiklet sürmeyi çok severim ama şuan hem sınav derdinden hem de pandemiden kaynaklı olarak pek aktif değilim pandemi olmasa en azında her hafta halı saha yapardık . (Anlık kilo 92.4 boy 1.80)
Abi kışın buraya yazdığımda 100 kilo idim tam ondan sonra hafif hafif evde spor ve diyet ile 92 civarlarına indim geçen sene yazın gibi 85 lere insem benim için yeterli. Normalde futbol oynamayı bisiklet sürmeyi çok severim ama şuan hem sınav derdinden hem de pandemiden kaynaklı olarak pek aktif değilim pandemi olmasa en azında her hafta halı saha yapardık . (Anlık kilo 92.4 boy 1.80)
Boyuna göre yinede kilo fazla ..Kilo vermeye çalış ..Evde de ufak egzersiz yapsan en azından sabit kalmak adına.
Sonra yine aktiflik ile düşersin kilo.
Bir daha böyle de yazma ama
ben hayatıma 90 kilo bir yağ bidonu olarak devam ediyorum
Bu sizin gibi gençlere uymuyor.Şaka yollu bile yazsan olmamış
E BAKAM diyelim,seni de ,sizleri de,her yerde "denk" görelim inşaallah.
5 günde 2.05 kg vermişim
Hedef 10 temmuz bakalım vücut değişimine ne olacak 1 aylık süreçte.
Bende 1 senede 10 kilo almışım göbekli tepe :D
ben 1 haftadır spor yapıyomda anca yediğimi dengeliyo
28 Haziran halı saha maçı ayarladık şimdiden maça hazırlık yapıyom