- Resmi Gönderi
Bütün supplementler gereksiz değil aslında eğer bir amacınız varsa yarışma gibi ama onun dışında normal beslenmek gibisi yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBütün supplementler gereksiz değil aslında eğer bir amacınız varsa yarışma gibi ama onun dışında normal beslenmek gibisi yok
Kreatin supplementlerin babasıdır. Eğer kullanıpta gözle görülür değişiklik yoksa 🤷♂️ .
Diyette olanlara kesin önerim tek ölçeğinde 8 kalori var gerçek çikolata tadı veriyor bu toz ancak fiyatı pahalı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
flavor drops var bendede gayet iyi
Bütün supplementler gereksiz değil aslında eğer bir amacınız varsa yarışma gibi ama onun dışında normal beslenmek gibisi yok
Katılmıyorum, bir yere kadar fit olursun supplementsiz fakat daha fazla gelişemezsin. Güzel bir vücud için supplement gerekli (yarışma amacı olmasada) ki supplement ek takviye .
Katılmıyorum, bir yere kadar fit olursun supplementsiz fakat daha fazla gelişemezsin. Güzel bir vücud için supplement gerekli (yarışma amacı olmasada) ki supplement ek takviye .
Supplementsiz gelişim mevcut steroidsiz gelişim olmaz bir zamandan sonra
Beğeni atarım zerre anlamam hah
Supplementsiz gelişim mevcut steroidsiz gelişim olmaz bir zamandan sonra
Supplementi yarışmaya katılmıcak kişilerin kullanmasına gerek yok gibisine bir yazın vardı, o supplementi kür olarak değişirsen daha iyi olur. Benim yarışma hazırlığım yok ama daha iyi bir gelişim olması için ek takviye kullanıyorum . Bcaa gibi ant öncesi pre workout gibi ve diğer takviyeler. Yani kısaca parası olan için ek takviye gerekli bir şey
4 yıldır yapiyorum ve ek ürünlerin gerekli olmadığını düşünüyorum. 6 ay kullandım protein tozu.3 ay da kreatin. Olan parama oldu. Doğru enerjin artıyor ama vücudunu büyüten steroiddir.en iyisi yemeğini iyi yemek ve sporunu da sağlam yapmak gerisi fasa fiso.(4 yilda 56 kilodan 82 kiloya geldim ve aldığım ürünler parasına göre az etkiledi kilo alımımı)
Bcaa en boş suplement bana göre kullandım bir etkisi yok.
Reklamını vücudu dağ gibi adama yaptiriyorlar o da he ben bunu her gün kullanıyorum diyor halbuki arka tarafta basio iğneyi.
4 yıldır yapiyorum ve ek ürünlerin gerekli olmadığını düşünüyorum. 6 ay kullandım protein tozu.3 ay da kreatin. Olan parama oldu. Doğru enerjin artıyor ama vücudunu büyüten steroiddir.en iyisi yemeğini iyi yemek ve sporunu da sağlam yapmak gerisi fasa fiso.(4 yilda 56 kilodan 82 kiloya geldim ve aldığım ürünler parasına göre az etkiledi kilo alımımı)
Ciddi söylüyorum dün kuzenimle konuşuyoruz diyor ki protein tozsuz vücut gelişmiyor yav dedim adam gibi sen öğününde proteinini karbonhidratını alırsan onlar önemsiz yok valla tozsuz olmuyor diyor sanırım tozu steroid sanıyor
Bu sporda beslenme bana göre 2.planda sen prenses gibi antrenman yaparsan eğer adam gibi beslensende kas kütlen olmayacağı için zayıf kalırsın
Gözle görülür büyük bir etki creatin hariç bir destekte görülmüyor bence hocam zaten. Ama aminoasitler önemli kasın onarılmasında ve büyümesinde bence yararlı bir supplement bcaa
Şimdi öncelikle bcaanın etkisi 1 kutu bitince göremezsin. Gözle görülür bi değişiklik için rahat 3 4 ay lazım. Kas onarımını hızlandırdığı için. Kreatine gelince , hem güç hem çıkmıcak tekrarlar hemde su tutumunu arttırdığı için hacimli gözüküyorsun . Ben kullanmadım genlerimde saç dökülmesi olma ihtimali var. Bana göre ek takviyeler boş değil. Herkesin kendi kararı. İlaç kullanan biri zaten ben takviyelerle buraya geldm demiyor. İlaç kullanıyorum ama kreatin supplementlerin babasıdır diyor . Herneyse herkesin görüşü kendine.
1 ay da 6kg aldım 4.6kg kas kütlesi. Gainer veya protein tozsuz. Çünkü almam gereken kalori miktarını alabiliyorum . Antrenman tarzım diğer kişilere göre farklı ve çok etkili. HAYVAN GİBİ YE HAVYAN GİBİ BAS.