- Resmi Gönderi
Bu konu altında vücut nasıl geliştirilir ondan bahsedebilirsiniz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBu konu altında vücut nasıl geliştirilir ondan bahsedebilirsiniz
ilk madde protein tozu kullanmayın!!!!!!!!!!
2. madde haftada 2 kere olcak şekilde az yağlı et tüketebilirsiniz
genellikle sebze ile beslenin fastfoot ayda 1 yada 2 kere tüketebilirsiniz
dahada yazılır çok şey var
Protein tozu günlük alamadığınız protein değerini dengeleyecek şekilde düzenli ve yeterli dozda kullanabilirsiniz.
Yan bölge ve karın yağlarından eminim birtek ben rahatsız değilimdir sebebi belli:şeker tuz un yağlardan kurtulmak için beslenmeye dikkat ve arada egzersiz yapmayada özen gösterelim.
Vücut geliştirmek daha doğrusu spor yapmak ilk başta ne kadar sıkıcı gelsede bunu düzenli bir şekilde 1-2 hafta yaparsanız bağımlılığı üst derece olan bir olaydır.Hatta öyle ki spor sonrasında oluşan kas ağrıları insana öyle bir zevk vermeye başlar ki o ağrının üstüne hala inatla spor yapmaya çalışırsınız.Dünyanın en tatlı ağrısıdır.Burpee denen 1 tane haraket vardır.Tek 1 haraketten oluşur fakat bütün vücut kaslarınızı devreye sokar.Özellikle bu haraketin ''Advanced Burpee'' olanını aralıksız 20 tane yapan bordo berelidir.10 tanesinden sonra kalp atış hızınızı en üst seviyeye çıkarır..
Burpee yi 3 set 12 tane yapmışlığım var ancak o gece uyuyamadığım gerçeğide doğrudur
Advanced burpee de 2 set toplam 20 tane yapabildim :D
Vücudunuzda en sevdiğiniz kas grubu neresi ?
Adonis.
Adonis.
Düşmeyen kız yok oraya :D
Eren ben havuza gidiyorum ayrıca çalıştığım kurum kendi içinde haftada1 gün spor düzenliyor ...
Eren ben havuza gidiyorum ayrıca çalıştığım kurum kendi içinde haftada1 gün spor düzenliyor ...
Çok güzel abi
Düşmeyen kız yok oraya :D
Adonis kası falan varsa istediğiniz kadar tipsiz olun zaten.:D:D
Bu kadar fazla spora meraklı arkadaşımız varmış madem, bir tane de Spor Sorumlusu ayarlarız, bakalım kim daha bilgili birkaç gün inceleyelim
No pain No Gain vardı eskilerden