- Resmi Gönderi
En zoru
Tek sette kaç Yapabiliyorsun abi 20 zorladım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEn zoru
Kilosuna göre değişir iş yorgunluğu ve o gün ki moral motive sistem takibi vakti olduğu için gitmem
Bir acayip güç
iki elle 860 kg,
üç parmağı ile 227 kg ağırlık kaldırmış olması ve bu rekorlar hala kırılamadı.
125 kg ile tek el dambell pres ve 243 kilo ile tek parmak deadlift yapabiliyordu
Böyle bir insan
Sizin açma germe hareketini bu adam nasıl yapardı acep?
Bir acayip güç
iki elle 860 kg,
125 kg ile tek el dambell pres ve 243 kilo ile tek parmak deadlift yapabiliyorduBöyle bir insan
Sizin açma germe hareketini bu adam nasıl yapardı acep?
Ronnie coleman olabilirmi bacak presste 2300 pound yaklaşık 1 tona yakın giriyordu
Bu öyle böyle bir adam değil
Tekniği olmadan sadece güç ile yapmış ne yapmışsa.
Bu adamı okuyun,filmide vardı 7-8 sene olmuştur sanırım yayinlanali
Louis Cyr filmin adida Kendi adı.
Kanadalı bir adam
Siteye de atmıştım spor halter konusunda var
Netten de bakın,daha böylesi gelmez..
Mustafa abi buyur Ronnie coleman
Benim adam bunu döver
Daha Çok GösterDünyanın en güçlü insanı kanadalı Louis Cyr dır.
Filmlere konu olan hayatı ve inanılmaz ağırlıklar kaldırmasıyla ün salmıştı.Hala kırılamayan rekorları yeni rekortmenleri bekliyor.
Bir tekniği olmayan sadece tutup kaldıran bu insanın zamanımızda yaşaması dha ilginç rekorlar kırması demek olurdu.Dengesiz aletlerle ve teknik kullanmadan yaptıkları göz önüne alındığın da"olamaz böyle güç"demeden geri duramazsınız.
1863 yilinin 11 ekiminde Kanada, Montreal´de dogan Louis Cyr. Her ne kadar Cyr´in babasi ortalama yapida biri olsa da, annesi bir seksen bese yakin boyuyla tam bir amazon´du. Bununla beraber, Louis Cyr´in boyu sadece 178 cm idi.
Vücut agirligi, genclik yillarinda 135 kg üstündeydi. Yillar gectikce daha da kütlelendi.
Daha genç yaşında 235 kilogramin üstünde bir kayayi kaldırarak adının duyulmasını sağladı.
Rakibi olmayan bu adam eğer bir rakip çıksa daha ne kadar ağıtrlık kaldırırdı acaba?
Cyr´in 861 kilogramlik bir agirligi yerden bes, on santim kestigi cimento ile dolu ve 196, 5 kilogram gelen bir boruyu sadece tek eli ile omzuna kadar kaldirdigi bilinmektedir. O zamanlarda bir kuvvet gösterisi olarak yapilan ve sirt kaldirisi" adi verilen bir harekette inanilmaz agirliklarin altina girebiliyordu. Bu hareket, üzerinde büyük agirliklarin bulundugu bir platformun altina girmek ve platformu, üstünde durdugu desteklerden ayirmaktan ibaretti. Bu konudaki en büyük basarisini 1895´te Boston´da elde etti. Üstündeki kisilerle beraber 1953 kilogram geldigi söylenen bir platformu kaldirdi.
iki elle 860 kg,
125 kg ile tek el dambell pres ve 243 kilo ile tek parmak deadlift yapabiliyordu
Whisper biz bunu döveriz abi sinan abi sen ben can abi :D
Whisper biz bunu döveriz abi sinan abi sen ben can abi :D
He basit kaldırışlar bunlar
Üç parmak 227 kilo:014:
Tek el 125 kilo dambel
He basit kaldırışlar bunlar
Üç parmak 227 kilo:014:
Tek el 125 kilo dambel
Adam yağları depolamış enerjiye dönüştürmüş bildiğin :D
Evde kas yap yağ yak
evde yapabileceğiniz en iyi hareket ısınma hareketleri ve plank tır benim rekorum 12 dk dahası yok
evde yapabileceğiniz en iyi hareket ısınma hareketleri ve plank tır benim rekorum 12 dk dahası yok
Ney 12 dk?
Çıksın bari
Çıksın bari
Ne çıksın?