Bugün arkadaşın karnı ağrıyordu. Ondan uzak durmaya çalıştım
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
Yetkililerden gayet güzel bir önlem alınmış tatil verilmiş nedeni varsa bir yayılma önüne geçme bizlerde kendi önlemlerimizi alalım vücudumuzu bünyemizi zorlamayalım dinlenelim uykumuzu alalım gerekli besin değerlerini alalım
-
Şaka maka gerçekten benim boğazım yanıyor sabahtan beri ama pek dikkate almadım. Gitsem mi acaba doktora
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Aha trumpa bulaşacak virüs:'D
-
- Resmi Gönderi
SON DAKİKA!
Türkiye'de Vaka Sayısı 5'e Yükseldi.
-
- Resmi Gönderi
Şaka maka gerçekten benim boğazım yanıyor sabahtan beri ama pek dikkate almadım. Gitsem mi acaba doktora
Theraflu bu ve ( majezik boğaz spreyi ) al hemen git eczaneye
-
- Resmi Gönderi
Sağlık Bakanı Koca:
Türkiye’de Corona virüs sayısı 5 oldu. Yeni vakalar aynı hastaların çevresinden.
Temas ettiği kişiler gözetim altında.
Hastanelerimize ziyaretçi kısıtlaması getiriyoruz.
Mesai saatleri içinde ziyaretçi kabul edilmeyecek.
Yurt dışından gelenlerin 14 gün idari izinli sayılmaları gerektiği kararını aldık.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
GEÇMİŞ OLSUN TÜRKİYE DİYORUM BEN
-
İnşallah sınırlı kalır 5 ile yine aynı yerdenmiş. Pek sanmıyorum yayılacağını
-
Can abi bir şey de içim rahatlasın psikolojim bozuldu ne düşünüyorsun
-
- Resmi Gönderi
İnşallah sınırlı kalır 5 ile yine aynı yerdenmiş. Pek sanmıyorum yayılacağını
İlla ki yayılır. Bu insanların temas ettiği yerlere en basitinden marketten ekmek alırken temas ettiği paraya dokunan esnaf adam elini ağzına gözün götürünce kapıyor hastalığı. Hastalıkların yayılması kolaydır illa alıp başkalarıyla haşır neşir olmaya gerek kalmıyor.
-
Can abi vallahi çok üzüldüm ya. O kadar tedbir almıştık ya
-
- Resmi Gönderi
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Almanya, Fransa, İspanya, Norveç, Danimarka, Belçika, Avusturya, İsveç ve Hollanda ile yapılan seferler Cumartesi günü saat 08:00'dan itibaren 17 Nisan'a kadar durdurulacaktır.
-