Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
İçişleri Bakanlığı: Bar ve gece kulüplerinin faaliyetleri durdurulacak
Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan önlemlere bir yenisi daha eklendi. İçişleri Bakanlığı, koronavirüs salgını nedeniyle pavyon, diskotek, bar, gece kulüplerinin yarın saat 10.00 itibariyle geçici süreliğine faaliyetlerinin durdurulacağını açıkladı.
-
Haritaya baktım yine aynı yerde görülmüş vaka
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
DEVREK’TE CORONAVİRÜS ŞÜPHESİ!
Devrek’te yaşlı bir kadın corona virüs şüphesiyle gözlem altına alındı.
Devrek’te Umre dönüşü rahatsızlanan kadın corona virüs şüphesiyle gözlem altına alındı.
Devrek’te, Umre dönüşü bu sabah rahatsızlanan K.S. adlı yaşlı bir kadın Devrek Devlet Hastanesi’ne başvurdu. K.S.’nin yüksek ateş, öksürük nedeniyle corona virüs şüphesiyle gözlem altına alındı. Tetkiklerinin yapılması için kan örnekleri Ankara’ya gönderilen K.S. enfeksiyon servisinde izole bir odada tedavi altına alındı.
Devrek Devlet Hastanesine hasta ziyaretlerinin yapılması da yasaklandı.
CORONA VİRÜS TESPİT EDİLEN KİŞİ SAYISI 6’YA YÜKSELDİ
Öteyandan Sağlık Bakanı Doktor Fahrettin Koca, Corona Virüsü tespit edilen kişi sayısının altı kişiye çıktığını açıkladı.
İşte Bakan Koca'nın attığı twet: "UMREDEN YENİ DÖNDÜYSENİZ 14 Gün Kuralına uymanızı ısrarla istiyoruz. Son bir hafta içinde dönen bir yurttaşımızın testi MAALESEF POZİTİF çıktı. Yeni vakalardan endişeliyiz. Lütfen ziyaretçi kabul etmeyin. Sağlık taramasından geçmiş olmak sıfır risk anlamına gelmez."
UMREDEN DÖNEN ZONGULDAKLI SORUMLU OL!
Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (BEÜ) görev yapan Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Meltem Tor, umreden dönen Zonguldaklı vatandaşlara coronavirüs uyarısı yaptı.
Prof. Dr. Tor, sosyal medyadan yaptığı paylaşımında “Umreden dönen Sayın Zonguldaklı vatandaş; sorumlu ol, 14 gün kuralına uy ve ziyaretçi kabul etme, evde izole ol. Solunumsal yakınman veya ateşin olursa maske takarak acil bir sağlık kurumuna başvur” dedi.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Vaka sayısı 10* oldu.
-
Okulların tatili 1-2 hafta daha uzayabiliir son görüntüde vaka sayısında hızla artış görünüyor.
-
- Resmi Gönderi
Vaka sayısı 10 olmuş toplamda. Avrupa'dan 7, Amerika'dan gelen 3 hasta var.
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. 12 diye güncellendi.
-
6da önceden vardı 18 ediyor?
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bakan Koca'dan net bilgi geldi. 18 Vaka var.
-
- Resmi Gönderi
6da önceden vardı 18 ediyor?
Aynen
-
Arkadaşlar çok dikkat edin vallahi billahi artık çok ciddi olmamız lazım. Ben dışarı çıkmayacağım
-
Tüm sinirlerim bozuldu. Korktuğumdan değil. Milletimizin zarara uğramasından endişe ediyorum
-
Yoksa banane isterse gelsin çektirsin virüs bana. isterse de öldürsün ölümden 1 gram korkum yok. Zaten öldürme ihtimali düşük biz gençlere.
Bu arada yine aynı yerden çıkmış. Orda ne var ya?. Bir de tam ortası,birileri bize bilinçli bir şekilde bulaştırmaya çalışıyor bundan şüphe ediyorum.