- Resmi Gönderi
Sokağa çıkma yasağı gelmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz anlayamıyorum
Bunu şu an için beklemeyin önce bizler kendimize dikkat edelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSokağa çıkma yasağı gelmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz anlayamıyorum
Sokağa çıkma yasağı gelmesi için daha ne kadar bekleyeceğiz anlayamıyorum
Gelse ne olacak yaşlıları görüyoruz iyice ülke batağa gider sokakta görürsün polislerle yasağı çiğneyen insanların arbedesini görürüz.
Ben yaşlılar için sokağa çıkma yasağını görmezden geldim bugün kü durumu caddede görünce
Kanada nın yaptığı şuan en güzeli.82 milyar dolarlık bir yardım paketi ayırdılar.İşleri duran ailelere dağıtacaklar.
Sinan abi babam işe gitmek zorunda. Yarın döndüğünde virüs bulaşmayacağının garantisi yok
Mesele can ya. Sevdiklerimizi kaybediyoruz
Sinan abi babam işe gitmek zorunda. Yarın döndüğünde virüs bulaşmayacağının garantisi yok
Eve kim para getirecek kirayı suyu doğalgazı elektriği market,pazar giderini kim ödeyecek devlet her eve bakarsa vay halimize imf den borç almak zorunda kalır.
Nasıl kaygılanıyorum şuan. Nasıl korkuyorum ailem zarar görecek yalnız başına kalacağım diye.
Anlayamıyorum sanki 1930 dayız 1969 da aya çıkan insanoğlu 5 aydır bir virüsün ilacını bulamıyor
Demek ki insanoğlu sandığımız kadar gelişmedi.
Psikolojim Altüst oldu. 5-6 sene etkisinden kurtulamam ben bunun. Ruhum daraldı yemin ederim
Bunun bir kurtuluş savaşı olduğunu düşünün hem insanlık hemde ekonomik bir savaş
Bunun bir kurtuluş savaşı olduğunu düşünün hem insanlık hemde ekonomik bir savaş
1.5 sene süren bir savaş mı olacak
1.5 sene süren bir savaş mı olacak
Bekleyelim görelim vürüsü 15 gün sonra bulaşım hızını sıfırlamaya başlarız bulaşmasının önüne geçeriz bu yeni vakalar çok önceden 20 Şubat ile gelenlerdir yurt dışından bence
Fazla sürmez 1 mayıs tan sonra hava yolu şirketleri normale döner
Fazla karamsar olmayın şu an sadece kendi önleminizi alın
Hayatımda bu kadar kendimi kötü hissetmemiştim. Yemin ediyorum psikolojim Altüst oldu