Arkadaş boğazımdaki ağrı hala sürüyor pek dikkate almadım ağzımda 4-5 tane af çıktı anlamıyorum sabah kalkarken ateşim olduğunu hissediyrum öğlen birşeyim kalmıyor.Anlamadım ya virüs şüphelisimiyim
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
Her anı şüpheyle yaşar olduk Allah yardımcımız olsun.
-
- Resmi Gönderi
Aft ateş yapar kardeşim. Bulantı ve kas ağrın olursa git doktora
-
- Resmi Gönderi
İşçiler 1 hafta içerisinde sadece 4 gün işe gitse. Böyle bir şey geçti aklımdan ne kadar doğru olur bilemiyorum
oluyor öyle,her gün ise gitmeyenler var .bir gün iş bir gün izin Yusuf
Cevap olmadığına göre çok saçma bir şey demişim siliyim en iyisi:'D
az bekle beah neden silersin
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
- Resmi Gönderi
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Güzel yaymislar sağolsunlar
Kim nereye gitti,nasıl gezdi? Neye dayanarak bu videoyu hazırlamışlar ona şaştım bende
-
- Resmi Gönderi
Popolarına çip takmışlar??
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Ailesinin de testleri pozitif çıkmış. Rabbim şifalar versin
-
- Resmi Gönderi
Hala bu nasıl bu kadar hızlı yayılıyor anlamış değilim.Arkadaslara da yazarım arada.
Damlacık yoluyla deniliyor ya.Nasıl bir damlacık bu yahu?
Bu yayılış hızına bakınca başka bilinmeyen mı var derim.Bu yayılışa göre Dünya'da herkes birbirine tukurerek geziyor.Herkes karşısındakinin suratına pat diye hapşuruyor.Bu bunu gösteriyor adeta.Kac kişi aramızda bir başkasının suratına hapşurdu? Yanınızda olana kaç kişi tükürdü?Sokakta tüküre tüküre kim geziyor?
Nasıl iş aklım almıyor
-
- Resmi Gönderi
Hala bu nasıl bu kadar hızlı yayılıyor anlamış değilim.Arkadaslara da yazarım arada.
Damlacık yoluyla deniliyor ya.Nasıl bir damlacık bu yahu?
Bu yayılış hızına bakınca başka bilinmeyen mı var derim.Bu yayılışa göre Dünya'da herkes birbirine tukurerek geziyor.Herkes karşısındakinin suratına pat diye hapşuruyor.Bu bunu gösteriyor adeta.Kac kişi aramızda bir başkasının suratına hapşurdu? Yanınızda olana kaç kişi tükürdü?Sokakta tüküre tüküre kim geziyor?
Nasıl iş aklım almıyor
Bilerek yayanlar var dayı haberlerde görüyoruz adam cami çıkışında tükürüüğünü sürüyor duvarlara merdiven korkuluklarına. Bende orayı tutuyorum benim elime bulaşıyor elimi ağzıma veya burnuma sürerse bana bulaşıyor sonra seninle tokalaşıyorum sana bulaşıyor bu döngü devam ediyor
-
- Resmi Gönderi
Koronavirüsün ulaşamadığı tek yer: Antarktika
28 Mart 2020
Şu ana kadar 600 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs Antarktika dışında her yeri sarmış durumda. Antarktika'da yaşayan 4 bin kişi, dünyanın alt etmek için boğuştuğu krizi uzaktan izliyor. -
- Resmi Gönderi
Koronavirüsün ulaşamadığı tek yer: Antarktika
28 Mart 2020
Şu ana kadar 600 binden fazla kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs Antarktika dışında her yeri sarmış durumda. Antarktika'da yaşayan 4 bin kişi, dünyanın alt etmek için boğuştuğu krizi uzaktan izliyor.Aman seyretsinler hepi topu 4 bin miş madem.
Bide oraya giderse bir ayda topluca yok olurlar
-
- Resmi Gönderi
Bilerek yayanlar var dayı haberlerde görüyoruz adam cami çıkışında tükürüüğünü sürüyor duvarlara merdiven korkuluklarına. Bende orayı tutuyorum benim elime bulaşıyor elimi ağzıma veya burnuma sürerse bana bulaşıyor sonra seninle tokalaşıyorum sana bulaşıyor bu döngü devam ediyor
Bu dediğin oran milyon da 1 olabilir
Yine de bilinmeyen bir denklem var bence
-
- Resmi Gönderi
Yok dayı öyle düşünme bildiğin grip gibi yayılıyor işte. Adam konuşurken bile ağzından görünmeyen sıvılar çıkıyor hava soğuk olduğu için buhar çıkıyor ister istemez soluyoruz onu
-
- Resmi Gönderi
Nerede o sıcakta oluyor diyenler alın Antarktika bakın
-