Şimdi canlı olarak TRT haber'de söylediler Dünya sağlık örgütü aşıyı bulmuş diyorlar
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
Karantina paniğiyle stok yapan herkese ağlayarak isyan eden anne!
https://www.facebook.com/mynetkadin/vid…M4NDQ3NDcyNjA2/
Çektiği videoda "Senin gibi 20 bezi birden alacak param yoksa bebeğimin altını nasıl değiştirebilirim ki?" diye isyan ediyor bu anne. ?
Yalnızca ülkemizde değil dünyanın dört bir yanında yaşanan insanlar koronavirüs sebebiyle yaşadığımız ev karantinası paniğiyle temel ihtiyaçları stok yaptı. Bu sırada 36 yaşındaki Lauren Whitney ise market market gezerek bebek bezi bulmaya çalışıyordu fakat tüm rafların boş olduğunu gördü. Kızının kullandığı bezin kalmadığını fark edince gözyaşları içinde TikTok videosu çekti ve kısa sürede viral oldu.
Lauren'in sonradan gelen açıklaması da şu oldu: "Şehrin diğer ucundaki markette 2 tane bebek bezi buldum ama birini de diğer anne için bıraktım. Stok yapan insanlar, stok yapacak parası olmayanları düşüsün. Biz sayıyla alan ve parası ancak buna yeten insanlarız. Hepimiz o anda ihtiyacımız olan kadarını satın alırsak, raflar dolu kalır!"
Ne güzel demişsin Lauren... ?? -
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Şimdi canlı olarak TRT haber'de söylediler Dünya sağlık örgütü aşıyı bulmuş diyorlar
Haydi bakalım hayırlısı.
Baska siteden kopya ederken dikkat edelim.O siteye yönlendirme oluyor Ben tekrar yazdım mesajı
-
Başta okulların uzatılması ve sokağa çıkma yasağı gibi tedbirler vaka sayısının ilerleyen günlerde artması sonucu oluşabilir.
The content cannot be displayed because it is no longer available. Bu tweetten anlaşıldığı üzere durum ciddileşmeye başladı #EvdeKalalım #StayAtHome
Vefat eden amcamızın Kocaeli'nden olduğu belirtiliyor.Allah gani gani rahmet eylesin
-
Bu zor dönemler gelir geçer, itlik yapanlar unutulmaz tarihin köşesinde kendilerini görürler.
#DurumCiddi #StayAtHome #EvdeKal #MesafeniTut
Merkel halkına açık açık söyledi Almanya nüfusunun %60-70 ine bulaşacak diye.Durum gittikçe dünyada kötü oluyor.Hayırlısı bakalım başımıza ne gelecek.Bu arada Abd seçimleri de bu yıl.Yeni dünya düzenine doğru yavaş yavaş ilerliyoruz.Dengeler değişiyor
-
┏━━┓┏━━┓┏━━┓┏━━┓
┗━┓┃┃┏┓┃┗━┓┃┃┏┓┃
┏━┛┃┃┃┃┃┏━┛┃┃┃┃┃ ÇOK YORDUN BE KARDEŞ
┃┏━┛┃┃┃┃┃┏━┛┃┃┃┃
┃┗━┓┃┗┛┃┃┗━┓┃┗┛┃
┗━━┛┗━━┛┗━━┛┗━━┛ -
Bir sağlık çalışanı:
“Kontrollü başlamıştık ama UMRE işi, her şeyi mahvetti! Artık vaka sayısını yüzler değil binlerle konuşabiliriz...”Hepimizin bu bilgiyi alma hakkı var. Yetkililer vermiyorsa bu bilgiyi kimden alacağız bakanım?
-
Bu arada acaba kaç test yapıldı ve sonuç böyle çıktı.Dün habertürkü izlerken sunucu da böyle demişti orda olsaydım bakana sorardım diye.
-
Bu arada acaba kaç test yapıldı ve sonuç böyle çıktı.Dün habertürkü izlerken sunucu da böyle demişti orda olsaydım bakana sorardım diye.
9000 civarı
-
- Resmi Gönderi
9000 civarı
Bu sonuç bakabildikleri sonuç daha bakılamayan sıra bekleyen binlerce tahlil var. Ve hergün yenileri ekleniyor tahlillere.
-
Yabancı blog siteleri Türkiye için maalesef İtalya yolunda diye yazıyorlar.
-
Bu sonuç bakabildikleri sonuç daha bakılamayan sıra bekleyen binlerce tahlil var. Ve hergün yenileri ekleniyor tahlillere.
Hocam kesin olan bir şey var durumu ciddiye alınmadıkça, tedbirler genişletilmedikçe, millet sorumluluklarını bilmedikçe, yerine getirmedikçe yeni bir italya olma yolunda ilerliyoruz.Gerçeklerden kaçamayız bunlar gerçekler...Ya öyle ya da böyle kabullenmemiz lazım.Bir an önce ne yapmak gerekiyorsa yapılmalı.Yoksa her daim artışlar bir yere kadar gider zaten kesin bir şey bu.Biran önce sokağa çıkma mı getirilecek, ertelenme olayları mı olacak ne olacaksa olsun görelim bakalım Allah vatanımızı milletimizi korusun bu hastalıklar salgınlar bizim için felaket tellalıdır.Uyarılıyoruz ama halen devam ediyoruz Sonumuz hayır olsun inşallah.Hayırlı akşamlar.
-