- Resmi Gönderi
Almanya?
20 küsür bin teşhis 90 küsür ölü
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAlmanya?
20 küsür bin teşhis 90 küsür ölü
Allah dünyadaki tüm sağlıkçıları korusun
ABD vatandaşlarına yaptığı test sayısını muazzam miktarda arttırmasının ardından günde 8,149 vaka bildirerek günlük rekoru kırmış oldu.
Bir yandan düşününce diğer ülkeler de test sayısını arttırırlarsa gerçek sayılara daha rahat ulaşılacağını anlatıyor bu durum.
Sağlık çalışanlarımızın yanında almanya yı da alkışlıyorum
The content cannot be displayed because it is no longer available. Allah dünyadaki tüm sağlıkçıları korusun
katılıyorum sizlere..
31 yıla yakın bu alanda çalışan ve nasıl bir zor iş yaptıklarını bildiğim bu insanların,neler yaşadıklarını birebir yasamisligim var..TV lerden internetten de yaşadıklarımı adeta onaylayan haberleride hep görüyorum, gördük,izledik, okuduk. cümle karman corman oldu gibi ama işin aslı şu..
Düne kadar hastasına veya kendisine olan her şeyde bunları suçlayıp döven, yumruk atan, bıçaklayan,erkek kadın doktor demeyen, hemşire demeyenler..
Yıllarca sağlıkta şiddete hayır pankartları insanlarin sorumsuzlarının sonucunda hep kullanıldı.Sakat kalan, ölenler oldu.Her gün bir başka yerde sağlık çalışanına saldırılar oldu.
insanların utanmasını o kadar çok isterim ki..
Acaba utanirlar mı?
Bugün kızılaya kan bağışı yaptım. Her türlü steril ortam hazırlanmış ayrı ayrı kabinlerden odalar yapılmış. Önce ateşi ölçüyorlar. Sonra tükürük testi yapılıyor 15 dakika sürüyor.
Babam 32 yıllık polis memuru ilk defa böyle bir sahneyle karşı karşıya kaldığını söylüyor.Yaşlılar bambaşka şeyler istiyorlarmış.
Daha Çok Gösterkatılıyorum sizlere..
31 yıla yakın bu alanda çalışan ve nasıl bir zor iş yaptıklarını bildiğim bu insanların,neler yaşadıklarını birebir yasamisligim var..TV lerden internetten de yaşadıklarımı adeta onaylayan haberleride hep görüyorum, gördük,izledik, okuduk. cümle karman corman oldu gibi ama işin aslı şu..
Düne kadar hastasına veya kendisine olan her şeyde bunları suçlayıp döven, yumruk atan, bıçaklayan,erkek kadın doktor demeyen, hemşire demeyenler..
Yıllarca sağlıkta şiddete hayır pankartları insanlarin sorumsuzlarının sonucunda hep kullanıldı.Sakat kalan, ölenler oldu.Her gün bir başka yerde sağlık çalışanına saldırılar oldu.
insanların utanmasını o kadar çok isterim ki..
Acaba utanirlar mı?
Şeref ve ahlak yoksunu oldukları için,utanacaklarını sanmıyorum maalesef
İnşallah bugün açıklanacak sonuçlar düşüşe gecer. Dün açıklanan sonuçlar daha fazla test yapıldığı halde bir önceki güne göre düşük çıkmıştı.
vaka 1236 ölü 30
Bugün 1758 test yapılmış. 289 yeni vaka açıklandı.
Dün %9 olan Test/Vaka oranı bugün %16'ya çıktı. Kötü bir gelişme.
Bence testler hedef kitleye yapılıyor. Öyle normal vatandaşa falan değil. Bu bizim için iyi. Ben inanıyorumki vaka sayısı kademeli olarak düşecek.
Dün 2953 test yapıldı 287 tanı kondu.
Bugün 1758 test yapıldı 289 tanı kondu.
Test/vaka oranı %9'dan %16'ya çıktı.
Normalde 100 testten 9u pozitif çıkarken artık 100 testten 16sı pozitif çıkıyor demek bu.
Türkiye'deki;
Toplam Covid-19 vaka sayısı: 1256
Toplam Ölüm sayısı: 30
Neden bu kadar az test yapılıyor?