- Resmi Gönderi
Sokağa çıkma yasağını şuan için beklemeyelim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSokağa çıkma yasağını şuan için beklemeyelim
Sokağa çıkma yasağını şuan için beklemeyelim
Yasak olsa ne yazar burası Türkiye
Burada Nasrettin hoca misali demiş ya en son eşine "sende haklısın hatun"diye.
@Keskekaryagsa dogru der kötü niyetli yazmamıştır sanmam yani.Az test yapıyoruz hala.Tek çare hastaları yakalamak diyelim yada tesbit etmek.Onları gözetim altına , tedavi altına alınca ancak yolu kolay ederiz.Bunun içinde günlük test sayımızı fazla hatta çok fazla yaparsak bu illetle başa çıkma şansımız var
Yasak olsa ne yazar burası Türkiye
O kadar da değil.. Asker ve diğer güvenlik güçleri sokağa inecekler.Asker polis yetkiyi alınca dümdüz eder
O kadar da değil.. Asker ve diğer güvenlik güçleri sokağa inecekler.Asker polis yetkiyi alınca dümdüz eder
Yaşlılara gelen yasakta gördük adam polise küfür ediyor, birisi yasak mı geldi? diyor haberi olmuyor milletimize seslendim ben.
Ben 5 vakit namaz kılıyorum, kuran okuyorum, bana Corona bulaşmaz diyip önlem almadan sokaga çıkanlar var var mi böyle zihniyet ?
Sonuç katılımcılar tarafından görülebilir
20 yaş üstü abilerim cevaplasın lütfen
Yaşlılara gelen yasakta gördük adam polise küfür ediyor, birisi yasak mı geldi? diyor haberi olmuyor milletimize seslendim ben.
Yasak var yasak var Eren..
Ne konuşursak boş dayı sal gitsin hep aynı şeyleri tekrar tekrar konuşuyoruz
Ne konuşursak boş dayı sal gitsin hep aynı şeyleri tekrar tekrar konuşuyoruz
Saldilar ama ne yapacaklarını şaşırdılar..
Ornek İtalya, İngiltere en iyi salanlar
doğal antibiyotiktir pırasa
koy tencereye ye akşama
kalktın mı sabah
mikrop, bakteri, virüs gider mezara.
İsin ucunda "lütfen olmayacak o yasakta"
Bizde lütfen dedikçe,millette yasak böyle olmaz der.GİR EVİNE YALLAH diyeceksin bak nasıl giderler eve.
İsin ucunda "lütfen olmayacak o yasakta"
Bizde lütfen dedikçe,millette yasak böyle olmaz der.GİR EVİNE YALLAH diyeceksin bak nasıl giderler eve.
Çinde sokağa çıkanları vuruyolardi sanırım bi aralar