- Resmi Gönderi
Kediler fareleri yiyince bişey olmuyormu?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKediler fareleri yiyince bişey olmuyormu?
Mutasyon geçirme ihtimali varmış. Hatta yolcuları karantinaya almışlar. Bu çini yok etmek lazım
Yakın zamanda zombi falan çıkarsa yine bu çinliler den çıkacak
Dünya iyice plague inc oyununa döndü
Artık kendimi bilim kurgu filminin içindeymiş gibi hissedeiyorum
Yarında bişey virüsü çıkar:'D
bunun çini felan hikaye adamların niyeti başka bence
Yeni dünya düzenine geçiş zamanı
bunun çini felan hikaye adamların niyeti başka bence
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah. Ülkemiz inşallah en az hasarla atlatır bu durumu. Gelecek içinde bu tür salgınlara karşı daha teknolojik olmak zorundayız
bi video gördüm facebookta. Videoyu bulamadığım için yazmak zorundayım. Adama hak verdim.
Fransız bir bilgin bu virüse dair açıklama yapıyor. Yanında bir kişi daha var görüntülü konuşuyorlar gibi birşey. Bir yandanda video çekiyorlar.
Adamın dedikleri aynen şöyle :
----------------
"Bu virüsün bir değişiği olarak bildiğimiz SARS virüsü ,2002 yılnda yayılmasıyla beraber keşfedildi. Ama daha önce bu virüs ailesi bilim adamları tarafından biliniyordu.
2002-2003 salgınından sonra fransız bilim adamları bu virüs ailesini incelemeye ve deneyler yapmaya başladılar.
Bunun üzerinde deneylere başladılar ve bu deneylerle ürettikleri virüsü hayvanlar üzerinde denemeye başladılar. Amaçları virüsün insanlara ne gibi zararlar verdiğini bulmaktı ama bi zaman sonra amaçları tamamen değişti ve virüs üzerinde oynamaya başladılar.
Aradan yıllar geçti ve şuan covid-19 olarak bildiğimiz yeni tip coronavirüs ortaya çıktı. Bu virüsle ilgili haberleri incelediğinizde SARS ile benzerliği ön planda.
Dediğim gibi bu virüs o virüs. hatta bilim adamlarının bu virüsün patentini aldı.
-----------
(ADAM BU ARADA BAHSETTİĞİ PATENT İN NUMARASI VS. VE HANGİ LABARATUVARDA ÜRETİLDİĞİNİ ÇEKİNMEDEN TAKIR TAKIR SÖYLÜYOR VE BAŞIMA NE GELECEKSE BU VİDEO YÜZÜNDEN GELECEK DİYOR.)
------------
Adamın dediklerine devam edelim :
"Bu virüs tamamen labaratuvar ürünü. Hatta insanlar şüphelenmesin diye bu virüsün labaratuvar ortamında üretiminin imkansız olduğunu söylüyorlar ama yalan söylüyorlar.
Eğer bir gün fransa aşı buldu derse ve bu aşının içinde Şu Şu maddeler var deniyorsa ve hangi labaratuvarda bulunduğu kısmanda Şu labaratuvar ismi yazıyorsa bilin ki dediklerim doğru.
---------
(İSİMLERİ HATIRLAMADIĞIM İÇİN "ŞU" DEDİM NORMALDE ADAM BUNLARIDA SÖYLÜYOR TEKER TEKER HEMDE.) ""
Allah sonumuzu hayır etsin dostlar.
Okuduğunuz için teşekkür ederim .
Kemal Ensar keşke video paylaşma imkanın olsaydı
Kemal Ensar keşke video paylaşma imkanın olsaydı
Abi onu gördüm izledim sonra çıkıp girince bulamadım birdaha.
Abi onu gördüm izledim sonra çıkıp girince bulamadım birdaha.
Ben yardımcı olayım
Facebook sayfası Derin analiz merkezi
Video adreside bu Kemal Ensar
Cihangir kardeşimin bahsettiği video