- Resmi Gönderi
Adamın demesine göre Fransa Çin ortak ürünü corona virüs
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAdamın demesine göre Fransa Çin ortak ürünü corona virüs
Ayrıca Zonguldak genelinde vakalar var çoğu Afgan kökenli bugün 40 a yakın afganlı aile karantinaya alındı. Rabbim yardımcımız olsun
Vaka sayısı an itibariyle 400,000'i geçti.
Sence birilerinin butun olanlari daha olmadan yıllar önce bilmesi mümkünmüdür? Yoksa bu şartların olusmasi için calisan birilerimi var! Tum dünyanın icinde bulunduğu bu durum kesinlikle komplo dur. Birileri var olan gerçeği inkar ediyor veya görmek istemiyor diye gerçek ortadan kalkmayacak
Bu kadar tesadüf olabilir mi?bilmem..
Yine medyada bu sevimli ailenin başı
İspanyada rekor ölü
Kilimli ilçesi Denizkent Sitesi’nde ikamet eden corona şüphelisi kadına yapılan testin pozitif çıktığı öğrenildi
İspanyada rekor ölü
Sayı?
Bu kadın evde karantinadaydı testi sonuçlanana kadar pozitif çıkınca evinden aldılar
Bu kadın evde karantinadaydı testi sonuçlanana kadar pozitif çıkınca evinden aldılar
Sıkıntılı bir ilerlemesi, yayılması var bu pis hastalığın.Dikkat edelim arkadaşlar
Sağlık bakanı dün vandada vaka olduğu söyledi ama 10 un üzerinde olan bir ilimiz değil dedi. Acaba en çok hangi ilde vaka var merak ediyorum.
Allah yardımcıları olsun. Rabbim bir an önce bu salgını durdursun inşallah.
Ben kendi memleketimde duyduklarını gördüklerimi yazıyım listede az çok nekadar olduğunu tahmin edebiliyorum
Ben kendi memleketimde duyduklarını gördüklerimi yazıyım listede az çok nekadar olduğunu tahmin edebiliyorum
Nelere şahit oldun anlatır mısın?