- Resmi Gönderi
Sen yaptırdın mı reis?
Yok
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSen yaptırdın mı reis?
Yok
Herkes bir birine sarıyor?,. Siz yaptırmadınızmı?
Birazda iş verenlere iş düşüyor artık. İmkanı olan durumu iyi olan iş verenler işçilerine izin verebilir. 3 günle 5 günle kimse batmaz.
Birazda iş verenlere iş düşüyor artık. İmkanı olan durumu iyi olan iş verenler işçilerine izin verebilir. 3 günle 5 günle kimse batmaz.
Bu şartları kabul etmiş ve gücü yerinde olanlar yaparlar.1 gün 1gundur ne kadar az temas o kadar iyi sonuçlar verir
3800 test nE ya vaka 25000 test yapinda gorelim kac vaka kac ölü
Pozitif ol biraz kardeşim yarından itibaren çoğalır
Gerçekten yazdıklarını anlamak zor oluyor bazen.Kizmisssin belli ama böyle yazarak ben fazla ölüm ve vaka görmek istiyorum gibi oluyor.
Gerçek rakamları kimse bilmiyor,ne kadar test o kadar vaka meydana çıkacak.
Yazarken az dikkat edelim abim.
Gerçekten yazdıklarını anlamak zor oluyor bazen.Kizmisssin belli ama böyle yazarak ben fazla ölüm ve vaka görmek istiyorum gibi oluyor.
Gerçek rakamları kimse bilmiyor,ne kadar test o kadar vaka meydana çıkacak.
Yazarken az dikkat edelim abim.
Tamam abim yanlış anlasilmis sanirim kusura bakma
@Keskekaryagsa bak kardeşim merakını anlayabiliyorum! Lakin soruyu sorarken bir şekil ver. Desenki 50000 kit geldi ülkeye ama az sayıda test yapılıyor neden? Ama sen bu soruya öyle bir şekil veriyorsun ki 15000 test yapılsında bak kaç vaka oluyor? Çok yanlış bir üslup! Sorduğun sorudan 10 larca mana çıkıyor
Yaşlılar ile dalga geçen ve videolarını yayınlayan ahlaksızlar da var.Maalesef böyle aile terbiyesinden yoksun zavallılar.
Polis birisini yakaladı ve 15 gün evden çıkmama cezası verdi.Salgindan sonra da huzurevine ayda iki defa ziyaret edecek bu genç.
Abd "böyle devam edemeyiz"diyerek,biraz daha gevşeklik uygulayacak.Boyle giderse küçük esnafın komple yok olacağını öne sürdü.
Karantinadan sonra boşaltılan ve 17 gün sonra dönülen gemide yine virüse rastlandığı açıklandı.Kapali alanda havasız ortamda yaşam ömrü gittikçe uzuyor virüsün.
Benim tezim gerçekleşiyor.Dunya kendine geliyor
Türkiye'de genel olarak hava 100 de 30 daha temiz der haberlerde.
Şöyle der aynen kayıt ettim.
"Soluduğumuz havanın daha temiz olmasını sağladı hava kalitesindeki iyileşme çevre ve şehircilik bakanlığının hava kalitesi izleme istasyonları verilerine de yansıdı.
Görevli memurun açıklaması ise,
" renginin yeşil olması havanın orada çok temiz olduğu anlamına geliyor normal şartlarda bu mevsimlerde haritanın bütününe baktığımız zaman Ülkede kırmızıya varan kahverengiye varan renklerin olduğunu çok rahat bir şekilde görebiliyordunuz. Türkiye genelinde 350 hava istasyonundan alınan veriler hava kalitesinin arttığını gösteriyor Daha önce havanın kirli olduğunu belirtmek için kırmızı veya sarı renge boyanan yerden şu anda yeşile dönmüş durumda olan şu özellikle sokağa çıkmalar daha da azaldı Mart ayının 15'i itibariyle trafik kaynaklı ya da insan faaliyetleri kaynaklı hava kirliliğini etkileyen parametreler tek tek inceledik ve bu şeyin hava kirliliğinde azalma oranın %30 a varan oranda iyileştiğini gördük
24 Mart Salı Günü Covid-19 Bilançosu
Yeni Vaka Sayısı
42,522
Yeni Ölüm Sayısı
2,296
Toplam Vaka Sayısı
421,367
Toplam Ölüm Sayısı
18,810
İyileşenlerin Sayısı
108,388
İyileşme/Ölüm Oranı
%85 İyileşme
%15 Ölüm
Bin ve Üzeri Vaka Sayısına Sahip Olan Ülkeler
Çin, İtalya, ABD, İspanya, Almanya, İran, Fransa, Güney Kore, İsviçre, İngiltere, Hollanda, Avusturya, Belçika, Norveç, İsveç, Portekiz, Brezilya, Kanada, Danimarka, Avustralya, Malezya, Türkiye, Çek Cumhuriyeti, Japonya, İsrail, İrlanda, Lüksemburg, Ekvador.
Sadece Bugün 1000'den Fazla Vaka Duyuran Ülkeler
İtalya, ABD, İspanya, Almanya, Fransa, İran, İngiltere, İsviçre.
Bir yanda gönüllü insanların maske ve dezenfektan üretimleri diğer yanda ise güvenilir yerler olarak maskeleri dezenfektanlari yüksek fiyata satan eczaneler.(işini düzgün yapanlara sözümüz yok)
Neresinden bakacağız bu işe şaşırmamak elde değil.
Görevli "maskeleri okuyucuya tutuyormusunuz" cevap "hayır"
Görevli"peki bunları neye göre alıyorsunuz?nasıl fiyatlandırıyorsunuz?neden fiyatları belli değil? Faturası nasıl bakalım?
Cevap "gak guk"
Yazıklar olsun sizin gibi ahlaksızlara, fırsat düşkünü zavallılar..
Bugün uzaktan eğitimin süresinin uzatılıp uzatılmayacağı 19:15 te belli olacakmış.
Bana göre çoktan belli oldu imkanı yok uzatılmamasının