Henüz açken o virüsle mücadele etmek daha zor olmaz mı.
Bir şey vardır abi ya. Mantıklı bir şey aramaya çalıştım anca bu aklıma geldi kusura bakma:'D
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHenüz açken o virüsle mücadele etmek daha zor olmaz mı.
Bir şey vardır abi ya. Mantıklı bir şey aramaya çalıştım anca bu aklıma geldi kusura bakma:'D
Bir ihmal yüzünden ölebilir daha çok senaryo olabilir
Ya da genç nesil için öyle diyolar.Açıklayayım hani gençler bişey olmaz diye geziyolar ya o yüzden böyle bir şey denilebilir.
Daha virüs Çindeyken o kadar büyütülecek bir virüs değil diyorduk. Ama gel gör ki durum daha vahimmiş
Daha virüs Çindeyken o kadar büyütülecek bir virüs değil diyorduk. Ama gel gör ki durum daha vahimmiş
Yooo virüs öldürücü değil bence,insanlar sağduyulu değil önlem almıyolar .
Çinliler Dünya sağlık örgütüne yanlış bilgilendirme yapmış. Kontrol edilebilir, Endişe'ye gerek Yok demişler.
Yooo virüs öldürücü değil bence,insanlar sağduyulu değil önlem almıyolar .
Virüs öldürücü önlem alıp almamak bulaşmaması için aşı ve ilaç yok. Yeni bir virüs daha çoğu çözümü mevcut değil.
Öldürücü özelliği kronik hastalar için tetikleme özelliği varmış.. Normal gribinde kronik hastaları öldürme tetikleme özelliği var. İstanbulda günde zaten 600 kişi çeşitli sebeplerden ölüyormuş. Çok değişik şeyler dönüyor Malesef. Yeni Dünya düzeni nasıl olacak bakalım
Benim gördüğüm bu nüfusla şu an çok iyiyiz.Daha da dikkatli olalım
Benim gördüğüm bu nüfusla şu an çok iyiyiz.Daha da dikkatli olalım
Keşke hiç olmasa diyoruz lakin dediğiniz gibi hocam nüfusumuz çok.%1 bile olsa bulaşan kişi sayısı rakamlar nereye varır.
Zurnanın dırt dediği yer
Sosyal medya üzerinden yaşlılarla dalga geçenler var ve ceza alanlar var.
Böyle habercilik mı olur?Yayinlamislar suç,dalga geçmişler suç...
Peki sizler? tüm kanallar hemde..Tekrar tekrar o görüntüleri neden yayınlıyorsunuz?Siz suç islemiyormusunuz? Bu nasıl bir aymazlıktır.Sizin yapacağınız haberciligin ben .......
Ahlaksız, anlayışsız insanlar,sorumsuzlar.
Kısıtlı bir zümreye hitap eden videoları sağolun 80 milyona seyrettirdiniz.Ben görmemiştim görmüş olduk.
Bunların başı kıçı kimse bunlarda cezaya carptirilsinlar.Yaptiklari suç..
O yaşlıların aileleri var..Neden sansürsüz yayinlarsiniz?
Sağlık Bakanı Koca:
Okulların Uzaktan Eğitimi Devam Edecek. Okullara bir süre daha gidilmeyecek
Yapılan uygulamayı okul tatili olarak düşünmeyin, çocuklarınıza düşündürtmeyin. Eğitim İnternet ve TV üzerinden devam etmektedir.
Herkesin olağanüstü halini kendisinin uygulaması gerekmektedir.
Ulaşım vb. bir çok alanda daha kontrollu ve minimum temas oluşturacak biçimde bazı düzenlemeler yapılabilir.
Önümüzdeki süreçte daha detaylı bir biçimde tablo ve grafiklerle hasta sayısı, ölü sayısı, yoğun bakımdaki hasta sayısı gibi bilgiler de verilecektir.
Yoğun Bakımdaki Hasta Sayımız 137'dir. İyileşen Hasta Sayımız 26'dır.
Çin'den Gelen ve Kullanılmaya Başlanan İlaç Yoğun Bakımdaki Hastalarımıza 5 Günlük Süreç İçerisinde Verilmektedir.
Herkesin Test Yaptırması Gerektirmiyor. İnsanlar Kendisinin Potansiyel Bir Taşıyıcı ve Bulaştırıcı Olabileceğini Bilerek Hareket Etmeli.
Test Ateş, Öksürük Şikayeti Olan Neredeyse Herkese, Ateş, Öksürük, Nefes Darlığı Sıkıntısı Olan Herkese Yapılmaktadır.
Sonucu Pozitif Olanların Etrafında Bulunan İnsanlara Tarama Yapılmaktadır. Gözetim Altında Tutulanların Kendilerini İzole Etmesi Gerekmektedir. Semptomlar Ortaya Çıkarsa Test Yapılmaktadır.
Milli Eğitim Bakanı Selçuk:
Her Türlü Senaryoya Hazırız.
Önümüzdeki Evde Eğitim Süreci 30 Nisan Tarihine Kadar Devam Edecektir.
LGS'nin nasıl yapacağına dair 3 farklı senaryomuz var.
YKS sınavı konusunda kararı YÖK ve ÖSYM verecektir, irtibat halindeyiz.
Sınavların ertelenmesi veya ertelenmemesi bilim kurulundan çıkacak önerilerle birlikte karar verilecektir. Her türlü senaryoya karşı hazırız.
Anadolu Ajansı:
Sağlık Bakanlığı Türkiye Geneli Koronavirüs Tablosu'na göre vaka sayısı 1872, yoğun bakım hasta sayısı 136, entübe (solunum cihazına bağlı) hasta sayısı 102, iyileşen kişi 26.
Anadolu Ajansı:
Sağlık Bakanlığı Türkiye Geneli Koronavirüs Tablosu'na göre vaka sayısı 1872, yoğun bakım hasta sayısı 136, entübe (solunum cihazına bağlı) hasta sayısı 102, iyileşen kişi 26.
iyi şu an için
iyi şu an için
Gayet iyi dayı
İl il hasta sayılarınıda öğreneceğiz ileriki günlerde bu iyi bişey