Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
Galatasaray Başkan Yardımcısı @yusuf_gunay: "COVID-19 testim maalesef pozitif çıktı, genel durumum iyi, tedavime devam ediliyor. İyi dileklerini ileten tüm dostlarıma şükranlarımı sunuyorum."
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Koronavirüs'ün Türkiye Seyri;
- 11 Mart | 1
- 16 Mart | 47
- 19 Mart | 359 4 Ölü
- 20 Mart | 670 9 Ölü
- 21 Mart | 947 21 Ölü
- 22 Mart | 1256 30 Ölü
- 23 Mart | 1529 37 Ölü - 24 Mart | 1,872 44 ölü
- 25 Mart | 2.433 59 ölü
- 26 Mart | 3.629 75 ölümThe content cannot be displayed because it is no longer available. -
ABD koronavirüs vakaları:
-New York: 37.738 (385 ölüm)
- New Jersey: 6.876 (81 ölüm)
- Kaliforniya: 3.718 (78 ölüm)
- Michigan: 2.856 (60 ölüm)
- Washington:2.580 (132 ölüm)
- Illinois:2.538 (26 ölüm)
- Massachusetts:2.417 (25 ölüm)
- Louisiana:2.305 (83 ölüm)
- Resmi Gönderi
Diğer kaynaklardan alıyorsun sen de hepimiz gibi Semih Ö.
Tabii vakit harcıyorsun sana teşekkür niyetine 300 puan yolluyorum
-
Diğer kaynaklardan alıyorsun sen de hepimiz gibi Semih Ö.
Tabii vakit harcıyorsun sana teşekkür niyetine 300 puan yolluyorum
Sağol hocam günlük tablo şeklinde paylaşmaya çalışırız 5-6 kaynaktan faydalanıyorum Son dakika bilgilerini geçerim vakit buldukça günü gününe..
-
İRAN'DA VAKA SAYISI YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR.
İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 144 kişi artarak, 2 bin 378'e, vaka sayısı ise 2,926 artış ile 32,332'ye yükseldi.
Havalimanında mahsur kalan yabancı yolcular Karabük'teki yurda yerleştirildi
Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ülkelerinde hava sahası kapatıldığı için bir süredir İstanbul Havalimanı'nda bekleyen aralarında Cezayir, Ürdün ve Tunusluların da bulunduğu yolcular, otobüslerle bir süre kalacakları Karabük'e getirildi.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ülkelerinde hava sahası kapatıldığı için bir süredir İstanbul Havalimanı'nda bekleyen aralarında Cezayir, Ürdün ve Tunusluların da bulunduğu yolcular, otobüslerle bir süre kalacakları Karabük'e getirildi.
İstanbul Havalimanı'ndan otobüslere bindirilen aralarında yaklaşık 1500 yabancı yolcunun bir kısmı, Karabük'teki Kredi ve Yurtlar Kurumu İsmail Necati Efendi Yurdu'na polis ekiplerinin eşliğinde geldi.
Otobüslerden indirilen yabancı yolcular daha sonra yurda yerleştirilmeye başlandı.
Vali Fuat Gürel de yurdun bulunduğu bölgeye gelerek yetkililerden bilgi aldı.
Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ülkelerinde hava sahası kapatıldığı için yaklaşık 1500 yabancı yolcu, bir süredir İstanbul Havalimanı'nda bekliyordu.
-
Hızlı tırmanış dikkat çekiyor. Kritik virajdayız!
#Fenerbahçe'nin eski milli futbolcusu #TuncayŞanlı, Sakarya'daki otelini sağlık çalışanlarına ücretsiz tahsis etti.
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, İl Sağlık Müdürü Ertuğrul Güner ve Belediye Başkanı Ömer Selim Alan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, Zonguldak’ta 62 yaşında bir kadının Corona Virüsü’nde yaşamını yitirdiğini açıkladı. Bektaş, hayatını kaybeden kadının hem şeker hastası hem de yüksek tansiyon hastası olduğunu söyledi. Zonguldakta toplam 22 vaka var. 1 kişi yoğun bakımda idi vefat etti. Diğer 21 kişi ise durumları gayet iyi
-
- Resmi Gönderi
Fahrettin koca 19:15 te kamera karşısına geçecek.
Sokağa çıkma yasağı. Ya da işe gitmek zorunda olanlar için güzel bir kararlar bekliyorum
-
- Resmi Gönderi
Fahrettin koca 19:15 te kamera karşısına geçecek.
Sokağa çıkma yasağı. Ya da işe gitmek zorunda olanlar için güzel bir kararlar bekliyorum
Bu tür kararların Sağlık bakanından geleceğini sanmıyorum açıkçası.
Yine daha çok moral düzeltmeye yönelik laflar ederse şaşırmam. Artık laftan çok icraat lazım.
-
- Resmi Gönderi
Zonguldakta ki 22 vakanın hastalık öyküsü başlangıcı İstanbul.
-