- Resmi Gönderi
Kendimi iyi ki 12 gündür evden çıkarmamışım hasta oldum hastalığım 2 gib önce ağırlaştı sonra hafifledi ama geçmedi bugün koronayı yendiğimi öğrendim
Gelmiş geçmiş olsun abim benim..
Allah korusun seni ve herkesi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKendimi iyi ki 12 gündür evden çıkarmamışım hasta oldum hastalığım 2 gib önce ağırlaştı sonra hafifledi ama geçmedi bugün koronayı yendiğimi öğrendim
Bilal Tan geçmiş olsun sana nereden bulaşmış
Hocam ben istanbuldan dönüşe geçtiğim gün boğazımda acı oluşmaya başladı ama internette boğaz ağrısı görülmez diyordu ben garantiye alıp kendimi eve kapatayım dedim iyi de yapmışım
Çok sağolasın abim benim yüzümden aileme ve başka birine bişey olsa yıkılırdım ben
deli gibi baş ağrıtıyor ama
Burdan herkesi uyarayım lütfenn en küçük belirtide test yaptırın lütfen
bir hafta sonra aileme kavuşcam inşallah anama bi sarılsam yeter valla
Kendimi iyi ki 12 gündür evden çıkarmamışım hasta oldum hastalığım 2 gib önce ağırlaştı sonra hafifledi ama geçmedi bugün koronayı yendiğimi öğrendim
Geçmiş olsun kardeşim
Hocam ben istanbuldan dönüşe geçtiğim gün boğazımda acı oluşmaya başladı ama internette boğaz ağrısı görülmez diyordu ben garantiye alıp kendimi eve kapatayım dedim iyi de yapmışım
İstanbuldan dönüş tarihin neydi
Bilal Tan geçmiş Olsun. Rabb'im tekrarından korusun. Bütün hastalarımıza tez zamanda şifa versin.
Geçmiş olsun Bilal Tan .Allah şifa versin tez günde.
28 Mart Cumartesi Günü Covid-19 Güncellemesi
Bugün Açıklanan Vaka Sayısı
66,601
Bugün Açıklanan Ölüm Sayısı
3,507
Toplam Vaka Sayısı
662,967
Toplam Ölüm Sayısı
30,851
İyileşenlerin Sayısı
141,953
İyileşme/Ölüm Oranı
%82 İyileşme
%18 Ölüm
Dünyada 10,000'den Fazla Vaka Sayısı Olan Ülke Sayısı
9 Ülke
Bugün 1,000'den fazla Vaka Açıklayan Ülkeler
11 Ülke
Bilal hocam ne diyorsun ya bendede bogaz agrisi ve aft var bazen atee yapiyor yutkunurken zorlaniyorum
Rusya ilaç bulmuş güya
deli gibi baş ağrıtıyor ama
Burdan herkesi uyarayım lütfenn en küçük belirtide test yaptırın lütfen
Bilal hocam gecmis oldun bende de syni belirtiler var sadece basim agrimiyordu şüphelendim bunu deyince
Rusya ilaç bulmuş güya
İlaç bulmamışlar virüs bazı sıtma ilaçlarına karşı zaafiyet gösteriyormuş. İyileşme sürecinde etkisi varmış.
Bilal hocam ne diyorsun ya bendede bogaz agrisi ve aft var bazen atee yapiyor yutkunurken zorlaniyorum
Aft varsa üşütmüş olabilirsin onun boğaz ağrısı bi farklı bıçakla kesiliyo gibi boğaz