- Resmi Gönderi
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Buna bende ekleme yapayım abim.
Gelen yardımları TV de gösteriyor ihtiyarlarımız veya yardıma muhtaç olanlar direk elle alıyorlar poşetleri de kolileri de .
Veren eldivenli ama
-
Geçmiş olmuş dileklerini sunan bütün abilerime teşekkür ederim❤️
-
- Resmi Gönderi
Bizim kadar vaka sayısı olan Belçika da ölüm sayısı 800 e yakın.
Bizde ki vaka ile can kaybı umut verici.
-
- Resmi Gönderi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada sosyal medyada yer alan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına ilişkin verilerde tutarsızlık olduğu yönündeki iddiaların tamamen asılsız olduğunu belirtti.
İddialar tamamen asılsızdır
-
- Resmi Gönderi
Koronavirüs hastalarının yüzde 80'inde hafif semptomlar var: Enfekte her hastaya yatış verilmiyor
Türkiye'de koronavirüs şikayetiyle hastaneye başvuran ve test sonuçları pozitif çıkan hastaların büyük bölümünden evde karantina uygulamaları isteniyor. Koronavirüs salgını bulaşan kişilerin yüzde 80'inde hastalığın hafif semptomlarla seyrettiğini belirten Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Hastaneye yatırdığımızda çevresindeki hastaları, sağlık çalışanları enfekte edebilir, bir başka hasta yatmak istediği zaman yerimiz kalmayabilir. Evine gönderip, sen git gez demiyoruz. Aile hekimleri süreci yakından takip ediyor ve tedavisi burada devam ediyor" ifadelerini kullandı
-
- Resmi Gönderi
Adım adım ohale gidiyoruz gibi
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Suudi Arabistan da markette tüküren ve testi pozitif çıkan kişiye idam ile yargılanma cezası gelebilir
-
- Resmi Gönderi
Faydası olabilir.Mecbur kaldığınızda aklınızda bulunsun
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Çin'de virüs yeniden yayılmaya başladı
-
- Resmi Gönderi
Çin'de virüs yeniden yayılmaya başladı
Zaten Çin durdurduk diye sallıyordu. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum
-
- Resmi Gönderi
Zaten Çin durdurduk diye sallıyordu. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamıyorum
"Az ölüm oldu Avrupa'da, Dünyada, az daha yayalım"derler topalaklar
-
- Resmi Gönderi
"Az ölüm oldu Avrupa'da, Dünyada, az daha yayalım"derler topalaklar
Bana kalırsa çinde 40 binden fazla insan öldü. Pis boğazlar ne bulsalar yiyorlar. Birbirlerini yesinler
-
- Resmi Gönderi
Bana kalırsa çinde 40 binden fazla insan öldü. Pis boğazlar ne bulsalar yiyorlar. Birbirlerini yesinler
Olabilir, Çin kapalı kutu
-