Kocaeli'de çok kötü 410 vaka 8 ölü vardı dün
Coronavirus COVID-19 Güncelleme ve Bilgilendirmeler
-
-
- Resmi Gönderi
Var Açıklandı tabloda yerini aldı Kocaeli
-
Yusuf dışarı çıkma ha aman.
-
Yusuf dışarı çıkma ha aman.
1 haftadır çıkmıyorum zaten abi. Sadece bakkala gidip geliyorum 1 kez. Ama babam çalışıyor işte. Bugün burada vaka 410 ise yarın kaç olur Allah bilir. Babam çok büyük riskte ona bir çözüm bulmak gerekiyor.
-
İllere göre vaka sayıları açıklandı her zamankinden daha endişeliyim. Hele ki kocaeliyi görünce şok oldum. Allahtan İstanbul'da değilim
-
- Resmi Gönderi
1 haftadır çıkmıyorum zaten abi. Sadece bakkala gidip geliyorum 1 kez. Ama babam çalışıyor işte. Bugün burada vaka 410 ise yarın kaç olur Allah bilir. Babam çok büyük riskte ona bir çözüm bulmak gerekiyor.
O kadar kendini yıpratma Yusuf.Baban gibi nice insanlar işe gitmek zorunda.İsi ne bilmem ama,genelde iş yerleri de önlem,tedbir alıyorlar.
Oda dikkatlidir bir baba olarak.Bir sıkıntı olmadan atlatırız İNŞALLAH abim.
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. Birazda eğlenelim?
-
- Resmi Gönderi
Sonuncusu iyiymiş
-
- Resmi Gönderi
Sonuncusu iyiymiş
Geçen Bi yerde okumuştum adamın biri yazmış. Bugün 31 mart yarın 32 mart olursa hiç şaşırmam artık diye??
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
- Resmi Gönderi
Entübe hasta sayısının her gün %10 u vefat ediyor Malesef.
-
- Resmi Gönderi
1 milyonu gördü dünya
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Sokağa cıkma yasağı ümidim bitti benim artık bu saatten sonra gelmez inşallah durumumuz italya abd gibi olmaz
-