- Resmi Gönderi
İstanbul ve İzmir Zonguldakli67 ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİstanbul ve İzmir Zonguldakli67 ?
İstanbul ve İzmir Zonguldakli67 ?
Onları bakanımız açıkladı diye yazmamışlar oraya dayı
Ekleme yaptım dayı illeri
Onları bakanımız açıkladı diye yazmamışlar oraya dayı
6. Sırada ısparta
7. Sırada Zonguldak var
6. Sırada ısparta
7. Sırada Zonguldak var
Allah korusun.. Bakalım nereye yol eder böyle?Bakan"daha salgının başındayız"dedi anlayan anlar yani.
Aynen daha başındayız rabbim yardımcımız olsun.
İtalya'da Bayram şölen hazırlığı yapan,tatil planları yapan halka sıkı önlemler gelecek.
24 saatte 766 can kaybı var İtalya da.
İSPANYOLLAR SALDIRIYOR
Youtube canlı korona sayısını veren kanalın chat bölümünde Avrupa ülkeleri vatandaşlari tarafından şuan Türkiye'ye karşı nefret söylemleri var keza Twitter da öyle . Olayın ne olduğunu tam olarak anlayan biri var mı ?
Olay bu geyik muhabbetinin üzerine kurulu...
İspanya Dışişleri Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, Al-Arabiya Net News Web Sitesine göre Türk yetkililerin Çin'den İspanya'ya giden solunum cihazlarıyla dolu bir uçağa el koyduğunu duyurdu .
Buna ek olarak, İspanya Dışişleri Bakanı Arancha Gonzalez Türk hükümetinin Ankara'da geçen Cumartesi'den bu yana İspanya'dan gelen Çin'den satın alınan tıbbi malzeme sevkiyatı düzenlediğini açıkladı.
Gonzalez, Türk hükümetinin, esas olarak sağlık sistemlerini sürdürme yetenekleri konusundaki endişeleri nedeniyle, tıbbi cihazların ülkesine ihracatına kısıtlamalar getirdiğini de sözlerine ekledi.
İspanyol medyasına göre, bu gönderi değerlidir çünkü yoğun bakım hastaları için 162 solunum cihazı içerir
İSPANYOLLAR SALDIRIYOR
Youtube canlı korona sayısını veren kanalın chat bölümünde Avrupa ülkeleri vatandaşlari tarafından şuan Türkiye'ye karşı nefret söylemleri var keza Twitter da öyle . Olayın ne olduğunu tam olarak anlayan biri var mı ?
Ben bu kalleş Avrupa'dan herşey beklerim.Onlar bu yazılanları yaparlar ama bizim ülkemizde devlet işlerinde böyle katakulle olmaz.Baskalarinin canıyla oyun oynamaz.
Aynen dayı biz daha kendimizden ödün verip başka ülkelere yardım yapıyoruz. Hep bu suudilerin başının altından çıkıyor bu haberler. Yaptığımız yardımları baltalamaya çalışıyorlar.
Aynen dayı biz daha kendimizden ödün verip başka ülkelere yardım yapıyoruz. Hep bu suudilerin başının altından çıkıyor bu haberler. Yaptığımız yardımları baltalamaya çalışıyorlar.
Topalaklar
Veba (hastalığı) şehirlerden birine giderken
bir adam onu gördü ve sordu:
-Nereye gidiyorsun ey veba?
Veba cevap verdi:
-Şu şehre gidip oranın halkından bin kişinin canını almakla emrolundum.
Bir müddet sonra veba şehri terkederken adam onu görünce dedi ki:
-Yazıklar olsun sana ey veba, ne kadar acımasızsın!..
Sen şehir halkından yirmi bin kişiyi öldürdün.
Veba cevap verdi:
-Ben sadece bin kişiyi öldürdüm. Geri kalanı (19.000 kişiyi) ise vehm (hastalık korkusu, evham ) öldürdü.
Hastalığın yarısı evhamdır.
Devanın (şifanın) yarısı sükunettir, (kalbin) mutmainliğidir.
Sabr şifanın ilk adımıdır.
Allâh bizleri gereksiz evhamdan
vesveseden korusun.
Kalplerimize sükunet genişlik versin.
Sabrı tevekkülü bizlere azık eylesin
Amin.
Önlemler sürecine katkıda bulunmak isteyen Posbıyık, tanıtım programında ve paketlerin dağılımında en önemli uyarı olan sosyal mesafeye dikkat edilmedi. Yoğun kalabalıkta vatandaşlar adeta itişerek ve kakışarak çanta almaya çalıştılar. Corona Virüsün sevdiği teması gerçekleştiren ve sosyal mesafeyi koruyamayan bu görüntüler görenleri şaşırttı.
Başkan Posbıyık’a tepkiler gelirken “Kaş yaparken göz çıkarttı” diye eleştiriler geldi. Daha önce yetkililer Ereğli’de yaptıkları açıklamalarda Zonguldak’ta diğer ilçelerden daha fazla risk taşıyan ilçenin Ereğli olduğunu söylemişlerdi